Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 31 decembrie 2022. Dubla ce ne face bani înainte de Revelion

Biletul Zilei din 31 decembrie 2022. Dubla ce ne face bani înainte de Revelion

Biletul zilei

Comentarii

Terminăm anul cu încă un bilet de mare succes! Newcastle United şi Leeds oferă un meci cu un potenţial mare pentru noi, la fel ca cel dintre Barcelona şi Osasuna, echipe ce revin abia acum pe teren după terminarea Cupei Mondiale.

Newcastle îşi continuă cursa incredibilă contra celor de la Leeds United, într-un meci foarte important din cadrul etapei cu numărul 18 din Premier League. „Coţofenele” pot atinge o bornă istorică la finalul partidei cu Leeds. În cazul în care nu pierd vor ajunge la 12 meciuri consecutive fără eşec pentru prima oară în istorie. Vizita lui Leeds dă încredere gazdelor că vor putea prelungi această formă incredibilă pe care o traversează, deoarece evoluţiile lui Leeds lasă de dorit în ultima vreme. Oaspeţii au pierdut miercuri în faţa lui Manchester City cu 3-1, fiind a şasea victorie din ultimele opt meciuri de campionat (V2, Î6). Newcastle este favorita meciului, pe cărei victorie vom paria, pentru o cotă de 1.47.

Biletul Zilei din 31 decembrie 2022


Bonusuri fără depunere şi rotiri gratuite sunt disponibile zilnic pe site-ul lui Andrei Dumitru. În Barcelona este zi de derby, pentru că cele două mari echipe ale oraşului, FC Barcelona şi Espanyol au meci direct astăzi. Gazdele ocupă primul loc în clasament înaintea disputării acestei etape, şi au nevoie de cel puţin un punct pentru a fi siguri în continuare de poziţia de lider şi după această rundă. Lucrurile nu stau la fel de bine şi în tabăra adversă, deoarece Espanyol se află în partea de jos a clasamentului, pe locul 16, la doar un punct de primul loc retrogradabil.

Espanyol va avea mult de tras pentru a mai urca în clasament, iar o victorie împotriva Barcelonei va fi foarte greu de obţinut, pentru că echipa antrenată de Xavi a pierdut doar contra lui Real Madrid în această ediţie de La Liga. Totuşi, perioada lungă de absenţă a gazdelor poate conta, ultimul meci oficial care s-a jucat datează din 8 noiembrie, iar Espanyol are şansele sale. Pariem Peste 2.5 goluri, pronostic cu cota 1.45, mai ales că Barcelona are 17 goluri marcate pe teren propriu în doar şapte partide de La Liga şi niciunul primit.

Biletul Zilei 31 decembrie 2022
Newcastle – Leeds – 1 @ 1.47
FC Barcelona – Espanyol – Peste 2.5 goluri @ 1.45

Curs final: 2.13

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare