Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 31 mai 2022. Aflăm primele semifinaliste de la Roland Garros

Biletul Zilei din 31 mai 2022. Aflăm primele semifinaliste de la Roland Garros

Biletul zilei

Comentarii

Biletul zilei de marţi vine din cadrul sferturilor de finală de la Roland Garros, unde vom avea parte de nişte dueluri foarte interesante. Martina Trevisan – Leylah Fernandez, respectiv Cori Gauff – Sloane Stephens vor fi partidele pe care vom paria astăzi.

Începem cu partida dintre Martina Trevisan, locul 59 WTA, şi Leylah Fernandez, clasată pe locul 18 WTA, un sfert de finală foarte interesant, între două sportive ce se vor întâlni pentru prima oară. Trevisan are mai bine de 16 partide jucate până în acest moment pe zgură, din care a pierdut doar 4, iar ultimele 9 sunt câştigate, iar forma ei de moment este excelentă. Biletul zilei poate fi pariat la păreri Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România.

Biletul Zilei din 31 mai 2022. Aflăm primele semifinaliste de la Roland Garros

Jucătoarea de tenis din Italia a câştigat turneul de la Rabat şi primele 4 partide de la Roland Garros, în care nu a cedat nici măcar un set, o performanţă notabilă, care merită menţionată. Fernandez nu a debutat foarte convingător pe zgură, cu câte 2 partide la Madrid şi Roma, iar acum pare să se afle într-o dispoziţie de joc mai bună, deoarece a trecut de tenismene importante din circuit în rundele anterioare, precum Anisimova sau Belinda Bencic. Vom paria pe victoria lui Fernandez, care ne va aduce o cotă bună, de 1.47. 

Continuăm cu partida dintre Cori Gauff, locul 23 WTA, şi Sloane Stephens, locul 64 WTA, un duel sută la sută american, al doilea direct între cele două sportive, după ce Stephens s-a impus în partida de la US Open, de anul trecut, în minimum de seturi, în al doilea tur. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la rotiri gratuite, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. Cori Gauff egalează cea mai bună performanţă a sa din acest sezon, după ce a ajuns în sferturi la Roland Garros, Doha şi Adelaide. Până  acum, Cori a avut meciuri foarte bune la Paris, în care a dominat adversarele sale, şi nu a cedat vreun set, în partidele cu Rebecca Marino, Alison Van Uytvanck, Kaia Kanepi şi Elise Mertens.

În cealaltă tabără, Stephens are şi mai puţine partide pe zgură până acum, dar şi rezultate mai slabe faţă de cele obţine de adversara sa, iar acestea au plecat din momentul câştigării turneului de la Guadalajara, la finalul lunii februarie, după care Sloane a fost eliminată în primul tur la Indian Wells, Charleston, Madrid, Roma şi Strasbourg, iar la Miami în al doilea tur.

Biletul Zilei din 31 mai 2022. Aflăm primele semifinaliste de la Roland Garros

La Roland Garros a produs câteva surprize notabile, trecând de sportive aflate într-o formă mai bună, precum Sorana Cîrstea, pe care a învins-o în 3 seturi, ori adversara din turul anterior, Jill Teichmann, căreia i-a cedat doar 2 game-uri.  Chiar dacă Sloane Stephens a demonstrat că poate învinge jucătoare de top pe parcursul acestui turneu, noi vom paria pe victoria lui Cori Gauff, deoarece atuul jocurilor mai multe avute, cât şi dorinţa de a obţine prima victorie împotriva lui Stephens, după înfrângerea din 2021.

Biletul Zilei 31 mai 2022

  • Martina Trevisan – Leylah Annie Fernandez – 2 @ 1.47
  • Cori Gauff – Sloane Stephens - 1 @ 1.52
  • Curs final: 2.23

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare