Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 4 aprilie 2022. Facem bani în Serie A şi Liga 1

Biletul Zilei din 4 aprilie 2022. Facem bani în Serie A şi Liga 1

Biletul zilei

Comentarii

Biletul zilei de luni conţine 2 partide din Italia şi România. Începem săptămâna în forţă şi pariem pe meciurile dintre AC Milan – Bologna, respectiv CFR Cluj – FC Argeş.

Deschidem biletul cu meciul dintre AC Milan şi Bologna, care închide etapa a 31-a din Serie A. După victoria lui Napoli cu Atalanta, scor 1-3, dar şi cea a lui Inter împotriva celor de Juventus, AC Milan are obligaţia morală de a nu face un pas greşit cu Bologna. Contextul este de partea milanezilor, care urmează să înfrunte o formaţie ieşită din formă total.

Biletul zilei poate fi pariat la Superbet, liderul autoritar de pe piaţa pariurilor sportive din România. Bologna are doar un succes în ultimele 5 etape, iar AC Milan poate obţine al patrulea succes consecutiv în Serie A şi, în acelaşi timp, poate recupera avansul de 3 puncte faţă de Napoli.

Biletul Zilei din 4 aprilie 2022. Facem bani în Serie A şi Liga 1

Celălalt meci vine din Liga 1, acolo unde vom paria pe duelul dintre CFR Cluj şi FC Argeş. Acest meci poate fi decisiv în deciderea campionei României, deoarece CFR Cluj, în caz de obţine cele 3 puncte în partida de diseară, are şanse mari să câştige campionatul. După ce FCSB  a fost înfrântă de Universitatea Craiova, scor 0-2, clujenii au oportunitatea de a aduce distanţa faţă de urmăritoarea sa la 8 puncte.

Biletul Zilei din 4 aprilie 2022. Facem bani în Serie A şi Liga 1

Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la jocuri ca la aparate, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. FC Argeş  are 2 eşecuri în primele 2 etape de play-off, iar deplasarea de la Cluj nu pare oportună pentru obţinerea primelor puncte în acest play-off pentru oaspeţi.

Biletul Zilei 4 aprilie 2022

  • AC Milan – Bologna – 1 @ 1.37
  • CFR  Cluj – FC Argeş – 1 @ 1.47
  • Curs final: 1.98

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare