Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 4 ianuarie 2023. Serie A revine cu meciuri tari

Biletul Zilei din 4 ianuarie 2023. Serie A revine cu meciuri tari

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei din 4 ianuarie vine din campionatul Italiei, Serie A, care readuce echipele sale de top pe teren într-o etapă ce se anunţă interesantă, după o pauză de aproximativ o lună şi jumătate. Biletul nostru este compus din două meciuri, Salernitana – AC Milan, respectiv AS Roma – Bologna, care vor aduce o cotă totală de 2.47.

Campioana AC Milan reia cursa pentru apărarea titlului cucerit contra Salernitanei, în deplasare, iar obiectivele impuse pentru acest an de către conducerea milanezilor sunt mari, deoarece campioana en titre are de recuperat avansul considerabil al echipei de pe primul loc, Napoli, de opt puncte. Avans considerabil pentru că Napoli nu a pierdut vreun meci în 15 jocuri, aşa că Milanul nu trebuie să facă paşi greşiţi în meciurile următoare, implicit în deplasarea de azi.

Biletul Zilei din 4 ianuarie 2023

Bonus la înregistrare la Betano ca să joci la pariuri sportive poţi găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru. Salernitana se află aproape de jumătatea clasamentului, pe locul 12, cu 17 puncte şi obiectivul pentru această jumătate de sezon rămasă este salvarea de la retrogradare. AC Milan nu a reuşit să câştige în deplasarea de anul trecut de pe terenul Salernitanei, un meci încheiat la egalitate, 2-2, iar acum îşi poate lua revanşa. Pariul firesc pentru acest meci este pe victoria oaspeţilor, care ne va aduce o cotă de 1.50.    

Continuăm tot în Serie A, cu partida dintre AS Roma şi Bologna, un alt eveniment care ne va aduce o cotă frumoasă. AS Roma intră în 2023 cu speranţe că evoluţiile din campionat vor fi mult mai bune, mai ales că acum se află abia pe locul şapte în clasament, cu 27 de puncte strânse. În plus, un alt motiv de îngrijorare pentru echipa lui Jose Mourinho este faptul că nu a mai reuşit să câştige de patru etape.

Bologna a intrat în vacanţă cu patru victorii în ultimele cinci etape, iar deplasarea de la Roma nu va fi una uşoară, pentru că gruparea din Bologna a reuşit să obţină doar patru puncte în cele şapte deplasări din acest sezon de Serie A. În schimb, AS Roma este una dintre echipele care nu joacă cel mai bun fotbal pe teren propriu, un lucru care trebuie să se schimbe pentru a putea să concureze pentru locurile fruntaşe. Alegem pariul „1”, pentru cota 1.65.  

Biletul Zilei 4 ianuarie 2023
Salernitana – AC Milan – 2 @ 1.50
AS Roma – Bologna – 1 @ 1.65

Curs final: 2.47

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare