Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 5 aprilie 2022. Dublăm banii în Championship

Biletul Zilei din 5 aprilie 2022. Dublăm banii în Championship

Biletul zilei

Comentarii

Chiar dacă astăzi toţi ochii sunt aţinţi pe meciurile din Champions League, noi vă propunem un bilet exclusiv cu partide din Championship, care ne vor aduce un profit pe măsură.

Primul eveniment ales pentru biletul nostru este meciul dintre Peterborough şi Luton. Gazdele se află pe ultimul loc al clasamentului, cu doar 26 de puncte acumulate în cele 39 de partide disputate. Peterborough poate reveni în League One la doar un sezon după ce a reuşit să promoveze în Championship.

Biletul zilei poate fi pariat la Superbet, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. Luton se află pe locul 4 al competiţiei, cu 64 de puncte câştigate în 39 de partide, iar şansele lor de a promova sunt foarte mari. Oaspeţii din această seară se află la 2 puncte de locul 2 şi la 8 de a doua poziţie, care are 2 partide jucate în plus. Vă propunem pariul „Pauză sau final 2”, deoarece Luton poate obţine 3 puncte importante în restanţa aceasta.

Biletul Zilei din 5 aprilie 2022. Dublăm banii în Championship

Al doilea meci propus pentru biletul nostru este partida dintre Reading şi Stoke City, o altă restanţă ce trebuia jucată în etapa a 30-a. Reading se confruntă cu problemele puse de salvarea la retrogradare, deoarece se află pe locul 21, primul deasupra liniei, dar la 5 lungimi de Barnsley, ocupanta locului 22, primul retrogradabil. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la rotiri gratuite, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România.

Biletul Zilei din 5 aprilie 2022. Dublăm banii în Championship

Stoke City nu mai poate emite pretenţii pentru locurile de baraj, deoarece are de recuperat 10 puncte pentru a ajunge pe locul 6, cel care asigură prezenţa la barajul pentru promovarea în Premier League, însă acest lucru pare puţin probabil, din cauza evoluţiilor inconstante oferite de oaspeţi. Partida tur a fost câştigată de Stoke, scor 3-2, iar acum miza este mare, deoarece Reading are nevoie de puncte, iar golurile nu pot lipsi. Pariul „Peste 1.5 goluri”, care ne oferă cota 1.42, este excelent , mai ales că Reading are a doua cea mai slabă apărare din campionat, cu 74 de goluri primite, şi este predispusă meci de meci să încaseze multe goluri.

Biletul Zilei 5 aprilie 2022

  • Peterborough – Luton – Pauză sau final 2 @ 1.60
  • Reading – Stoke City – Peste 1.5 goluri @ 1.42
  • Curs final: 2.27

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare