Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 5 ianuarie 2023. Contăm pe favorite

Biletul Zilei din 5 ianuarie 2023. Contăm pe favorite

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de azi vine din Peninsula Iberica, mai exact din Liga Portugal, unde vom paria pe duelul dintre Santa Clara şi Braga, dar şi din Copa del Rey, meciul dintre Eldense şi Athletic Bilbao urmează să ne aducă o cotă bună pentru bilet.

Santa Clara o va găzdui pe Braga într-un moment dificil pentru echipă. Gazdele au pierdut patru din ultimele cinci meciuri oficiale, însă doar unul în campionat. Revenirea din pauza competiţională nu a fost cea mai bună pentru Santa Clara, care se află la limita zonei retrogradabile în campionat, a fost eliminată din Cupa Portugaliei şi astăzi va avea un meci dificil cu Braga, care a învins-o în etapa anterioară pe Benfica cu 3-0, într-o partidă dominată autoritar de echipa oaspete.

Biletul Zilei din 5 ianuarie 2023

Bonus la înregistrare la Superbet disponibil chiar acum pe site-ul lui Andrei Dumitru. Braga are un moral excelent înainte de deplasarea de la Santa Clara, iar cele trei puncte sunt singurul obiectiv pentru elevii lui Artur Jorge. Balanţa se înclină către o victorie a Bragăi, care poate urca pe locul secund la finalul acestei etape, aşa că miza este importantă, iar cota pentru succesul oaspeţilor este 1.70, foarte mare în contextul formei slabe a celor de la Santa Clara.     

Copa del Rey continuă şi Athletic Bilbao o va înfrunta pe Eldense, care a produs una din surprizele etapei anterioare ale cupei eliminând-o pe Burgos, formaţie de liga a doua, aflată pe locul patru în Segunda. Chiar dacă au reuşit să treacă de gruparea de ligă secundă, cei de la Eldense vor avea o misiune mult mai grea cu Athletic Bilbao, o formaţie greu de învins chiar şi de granzii din La Liga. Vom paria pe victoria bascilor în timp regulamentar, pentru o cotă de 1.35, care ne va întregi biletul.   

Biletul Zilei 5 ianuarie 2023

Santa Clara – Braga – 2 @ 1.70
Eldense – Athletic Bilbao – 2 @ 1.35

Curs final: 2.29

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare