Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 5 mai 2022. Semifinalele Europa League sunt cu multe goluri

Biletul Zilei din 5 mai 2022. Semifinalele Europa League sunt cu multe goluri

Biletul zilei

Comentarii

Biletul zilei vine din Europa League, unde vom paria pe partidele retur dintre Eintracht Frankfurt – West Ham şi Rangers – RB Leipzig. După două meciuri foarte bune din punct de vedere calitativ, în această seară vom afla finalistele Europa League.

Începem cu meciul dintre Frankfurt şi West Ham, o semifinală la care mulţi nu s-ar fi gândit la începutul sezonului. Frankfurt a avut un sezon European foarte bun, însă lucrurile nu stau atât de bine şi în campionat, unde se află abia pe locul 11, cu doar 40 de puncte obţinute în 32 de partide disputate. Este cert faptul că formaţia antrenată de Oliver Glasner nu a putut face faţă programului mult mai aglomerat. Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. Nu putem spune despre gazdele din această seară că se folosesc foarte bine de avantajul terenului propriu în partidele din Europa League, deoarece au câştigat doar un meci în fazele eliminatorii, cel cu Olympiakos, scor 3-1, iar celelalte 4 s-au terminat la egalitate.

La fel ca Frankfurt, West Ham are un sezon mult mai aglomerat, cu aproape 3 partide pe săptămână uneori. Totuşi, echipa antrenată de David Moyes se află pe 7 în Premier League şi are şanse în continuare la locul 5, cel care ar asigura prezenţa în grupele următoarei ediţii de Europa League „ciocănarilor”. Meciul tur a fost excelent din punct de vedere calitativ, cu multe ocazii de o parte şi de cealalta şi s-a încheiat în favoarea gazdelor de diseară, care au câştigat cu 1-2. O statistică importantă este aceea că Frankfurt a încasat gol sau goluri în ultimele 7 partide oficiale şi în toate meciurile din fazele eliminatorii ale Europa League din acest an. Pariul propus pentru acest duel este „Peste 2.5 goluri”, care are o cotă de 1.87, una mare şi foarte bună de pariat.

Biletul Zilei din 5 mai 2022. Semifinalele Europa League sunt cu multe goluri

Celălalt meci ales pentru biletul zilei este tot o semifinală, tot din Europa League, mai exact vom prefaţa duelul ce urmează se dispute pe Ibrox diseară, între Rangers şi RB Leipzig. Duelul din tur a fost câştigat de Leipzig după ce Angelino a înscris în minutul 85 singurul gol al partidei, după o partidă dominată în totalitate de gazdele de atunci la nivelul statisticilor, deoarece golurile nu au fost multe. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la sloturi online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România.

Rangers a ratat oportunitatea în week-end de a se apropia de Celtic în lupta pentru titlu, după remiza 1-1, iar acum şansele cele mai mari pot fi în Europa League, unde au oportunitatea de a juca o finală Europeană. Ambele echipe marchează mult, multe meciuri fiind câştigate la scor de ambele în campionat, iar acum miza este foarte mare, iar presiunea este pe Rangers, care are nevoie de un gol şi este obligată să atace. Deşi au avantajul terenului propriu, cei de la Rangers au un adversar foarte bun de învins, aşa că vom alege un pariu pe goluri, anume „Peste 1.5 goluri”, care ne aduce cota 1.29.

Biletul Zilei 5 mai 2022

  • Frankfurt – West Ham – Peste 2.5 goluri @ 1.87
  • Rangers – RB Leipzig – Peste 1.5 goluri @ 1.29
  • Curs final: 2.49

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare