Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 6 aprilie 2022. Pronosticuri de top la mijloc de săptămână

Biletul Zilei din 6 aprilie 2022. Pronosticuri de top la mijloc de săptămână

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul zilei de miercuri conţine 2 partide, una din cadrul sferturilor Champions League şi una din Premier League.

Deschidem biletul cu partida dintre Chelsea şi Real Madrid, una dintre dublele ce pot fi considerate capul de afiş ale acestor sferturi de finală. Londonezii au avut câştig de cauză în semifinalele de acum un sezon, atunci când au câştigat prestigiosul trofeu. Situaţia incertă de la nivel administrativ se poate observa pe teren şi în afara acestuia, în ciuda faptului că jucătorii nu doresc să evidenţieze acest fapt. Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România.

Real Madrid este favorită, chiar dacă are un lot inferior valoric faţă de cel al celor de la Chelsea. Madrilenii au de partea lor încrederea că pot învinge formaţia britanică într-o perioadă tulbure a clubului. Noi vom alege un pariul realist, anume „X2”, care ne oferă cota 1.78, una mai mult decât bună.

Biletul Zilei din 6 aprilie 2022. Pronosticuri de top la mijloc de săptămână 

Celălalt eveniment propus pentru biletul nostru este partida dintre Burnley şi Everton, o restanţă pentru etapa cu numărul 19 din Premier League. Puţini fani ai celor de la Everton ar fi crezut că „caramelele” o să aibă o partidă extrem de importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare cu cei de la Burnley la începutul lunii aprilie, însă acest lucru chiar se întamplă. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la cazinouri online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România.

Biletul Zilei din 6 aprilie 2022. Pronosticuri de top la mijloc de săptămână 

Burnley are doar un punct obţinut în ultimele 5 partide de campionat şi se află pe locul 19, cu doar 21 de puncte câştigate în 28 de partide jucate, în timp ce Everton are 25 de puncte acumulate în acelaşi număr de meciuri disputate. Chiar dacă este greu să alegem o potenţială câştigătoare, Everton are de partea sa lotul mult mai valoros faţă de cel al celor de la Burnley, lucru care poate conta în orice moment al jocului. Pariul nostru pentru acest meci este „X2”.

Biletul Zilei 6 aprilie 2022

  • Chelsea – Real Madrid – X2 @ 1.78
  • Burnley – Everton – X2 @ 1.53
  • Curs final: 2.72

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare