Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 6 mai 2022. Cele două cote care merită pariate

Biletul Zilei din 6 mai 2022. Cele două cote care merită pariate

Biletul zilei

Comentarii

Levante – Real Sociedad, partida de debut a rundei a 35-a din La Liga, şi Genoa – Juventus, duel care deschide etapa a 36-a din Seria A, vor alcătui biletul zilei propus pentru vineri.

Deschidem biletul cu confruntarea dintre Levante şi Real Sociedad, un duel foarte important pentru ambele formaţii, care au perspective diferite pe final de sezon. Gazdele se află pe ultimul loc al clasamentului, cu doar 26 de puncte acumulate în 34 de partide, iar acum îşi joacă ultimele şanse de a se menţine în prima divizie.

Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. Levante are 2 victorii în ultimele 5 etape, însă este insuficient pentru a ajunge până pe 17, primul loc deasupra liniei retrogradării, ocupat de Cadiz, care are 32 de puncte. În schimb, Real Sociedad încă are şanse la locul 4. Bascii sunt pe 6, cu 56 de puncte strânse şi se află la 5 puncte de poziţia a 4-a, ocupată de Atletico Madrid.

Biletul Zilei din 6 mai 2022. Cele două cote care merită pariate

Nici Real Sociedad nu are o formă excelentă în ultima vreme, fiind fără victorie în ultimele 3 partide de La Liga, perioadă în care a pierdut cu Barcelona, care are luat o opţiune serioasă pentru un loc de Champions League, şi a remizat cu cu Rayo Vallecano, scor 1-1, plus remiza albă cu Real Betis, formaţie care are 2 puncte în plus faţă de Sociedad.

Partida tur a fost câştigată cu greu de Sociedad, scor 1-0, dar tot sunt cotaţi cu prima şansă, însă nu o putem subestima pe Levante, care poate produce surprize mari, precum cele din sezoanele anterioare. Pariul ales pentru acest duel este „X2”, care are o cotă foarte bună, 1.42.

Al doilea eveniment vine din Italia, mai exact partida de debut a etapei a 36-a, dintre Genoa şi Juventus. Genoa este aproape retrogradată, se află pe locul 19, cu 25 de puncte la ora jocului de diseară şi la o distanţă de 2 puncte de salvare, însă forma aratată în ultima vreme nu încurajează foarte mult.

Biletul Zilei din 6 mai 2022. Cele două cote care merită pariate

Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la păcănele online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. Juventus a securizat locul 4, cel pentru care lupta a fost foarte mare în ultima vreme. „Bianconerii” au 69 de puncte până în acest moment şi au un avans de 10 puncte faţă de cei de la AS Roma, şi putem spune că este un obiectiv pe final de sezon îndeplinit, chiar dacă această stagiune a fost foarte slabă, dacă stăm să o comparăm cu altele, în care Juventus domina autoritar campionatul italian.

Juventus a câştigat ultimele 6 partide directe cu Genoa, iar contextul actual o aduce tot pe formaţia din Torino cu prima şansă, deoarece Genovezii traversează o perioadă nefastă, iar noi vom juca „Pauză sau final 2”, un pariu ce ne aduce cota 1.60.

Biletul Zilei 6 mai 2022

  • Levante – Real Sociedad – X2 @ 1.42
  • Genoa – Juventus – Pauză sau final 2 @ 1.60
  • Curs final: 2.27

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare