Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 7 aprilie 2022. Dublăm banii în Conference League

Biletul Zilei din 7 aprilie 2022. Dublăm banii în Conference League

Pariuri sportive

Comentarii

Competiţiile continentale nu lipsesc în această săptămână şi ne delectează cu o mulţime de partide extrem de interesante. Vom paria pe 2 meciuri din cadrul sferturilor de finală ale Conference League, mai exact Bodo/Glimt – AS Roma, respectiv Marseille – PAOK.

Începem cu duelul dintre Bodo/Glimt şi AS Roma, o dublă care se anunţă extrem  de disputată. Norvegienii au avut câştig de cauză în faza grupelor, acolo unde au administrat o înfrângere dureroasă formaţiei „giallorossi”, scor 6-1, ca mai apoi, partida tur din Italia să se încheie 2-2.

Biletul zilei poate fi pariat una dintre cele mai bune case de pariuri din România şi puteţi consulta aici păreri Betano. Jose Mourinho ştie că va avea o deplasare grea în Norvegia, iar din acest meci trebuie să scoată ce e mai bun posibil, deoarece totul se va decide pe Olimpico. Bodo/Glimt s-a dovedit a fi o adversară redutabilă pentru orice echipă pe care a avut-o în faţă, jucând deschis, iar acest lucru le-a adus câştig de cauză, trecând de formaţii precum  Celtic sau AZ Alkmaar în fazele precedente. Pariul nostru este „GG”.

Biletul Zilei din 7 aprilie 2022. Dublăm banii în Conference League  

Al doilea meci de pe bilet este partida dintre Marseille şi PAOK. La fel ca prima partidă, şi această dublă se anunţă a fi foarte interesantă. Este primul duel direct între cele două formaţii, lucru care face şi mai captivantă dubla, deoarece cele două echipe nu se cunosc foarte bine. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la păcănele online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România.

Biletul Zilei din 7 aprilie 2022. Dublăm banii în Conference League  

Marseille a terminat pe 3 grupa sa de Europa League şi a fost nevoită să se mulţumească doar cu o prezenţă în fazele eliminatorii ale Conference League, acolo unde a trecut de azerii de la Qarabag în şaisprezecimi, ca mai apoi să treacă şi de Basel în faza anterioară. Cei de la PAOK au terminat pe locul 2 în grupa lor de Conference League şi au trecut, destul de greu, ca în optimi să îi învingă pe belgienii de la Gent. Este cert că Marseille este favorită, iar contextul din campionat, acolo unde nu mai are vreo şansă la titlu, o face să atace câştigarea Conference League. Noi pariem pe victoria gazdelor. 

Biletul Zilei 7 aprilie 2022

  • Bodo/Glimt – AS Roma – GG @ 1.65
  • Marseille – PAOK – 1 @ 1.51
  • Curs final: 2.49

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare