Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 7 decembrie 2022. Goluri multe în ultima etapă din faza grupelor a Cupei

Biletul Zilei din 7 decembrie 2022. Goluri multe în ultima etapă din faza grupelor a Cupei

Biletul zilei

Comentarii

Vom afla pe parcursul zilei de miercuri echipele ce se vor califica în sferturile Cupei României din grupele C şi D. Din grupa D vine şi Biletul Zilei de azi, mai exact FC Argeş - Universitatea Craiova, respectiv FC Hermannstadt – Chindia Târgovişte.

Începem cu un alt meci tare pe care Cupa ni-l oferă, cel dintre FC Argeş şi Universitatea Craiova, echipe care au fost în play-off în sezonul trecut, iar acum se luptă din nou pentru poziţiile fruntaşe ale campionatului. FC Argeş are doar două puncte în grupă, după egalurile cu Baia Mare (0-0) şi Chindia Târgovişte (1-1), iar victoria este singura soluţie pentru calificarea mai departe, deoarece Universitatea este lidera grupei, cu patru puncte (la egalitate cu Ocna Mureş, dar cu un golaveraj superior).

Biletul Zilei din 7 decembrie 2022

Rotiri Gratuite la Superbet pentru clienţii noi sunt disponibile pe site-ul lui Andrei Dumitru. Pentru FC Argeş lupta la play-off pare pierdută, mai ales după partida terminată la egalitate cu Rapidul din ultima etapă, scor 1-1, iar o potenţială calificare în sferturile Cupei ar fi o performanţă. Un pronostic viabil pentru acest duel este Peste 1.5 goluri, cu o cotă de 1.47, deoarece ne Universitatea Craiova trebuie să schimbe atitudinea de la ultimul meci din campionat, derby-ul cu cu FC U.

Hermannstadt şi Chindia este un alt meci pe care ultima rundă din faza grupelor a Cupei României îl propune şi vine într-un context interesant, deoarece ambele formaţii nu au intrat bine în ritmul meciurilor recente. Sibiul a fost învinsă de CFR Cluj (2-3) şi FC Voluntari (3-0), mult mai clar în ultima confruntare campionat, iar Chindia a fost înfrântă în deplasarea de la Cluj, contra CFR-ului, 2-0, un meci în care nu a pus mari probleme ardelenilor şi victoria nu a fost pusă în pericol. Chindia nu mai are mari şanse la calificare, distanţa mare faţă de echipele fruntaşe din grupă nefiind uşor de recuperat. Verifica alte ponturi pariuri de la Cupa Mondială.

În schimb, Hermannstadt are şanse la calificare, are trei puncte şi un potenţial succes al sibienilor contra Chindiei ar aduce echipa sibiană la şase puncte şi ar spori şansele la calificare, cu condiţia ca Ocna Mureş sau Universitatea Craiova să termine la egalitate sau să piardă partidele lor. Pariul ales pentru partida din această după-amiază este Peste 1.5 goluri, deoarece ambele echipe pot alinia două formaţii mai ofensive, în contextul în care Chindia nu mai are şanse mari la calificare, iar Sibiul trebuie să câştige, şi golurile nu ar trebui să lipsească.

 

Biletul Zilei din 7 decembrie 2022
FC Argeş - Universitatea Craiova – Peste 1.5 goluri @ 1.47
FC Hermannstadt – Chindia Târgovişte – Peste 1.5 goluri @ 1.53
Curs final: 2.24

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare