Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 8 ianuarie 2023. Solistele vin din Serie A

Biletul Zilei din 8 ianuarie 2023. Solistele vin din Serie A

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de azi vine din campionatul Italiei, de unde am ales două partide care ne vor dubla banii. Lazio – Empoli, respectiv Sampdoria – Napoli sunt cele două meciuri pe care vom paria astăzi.

Lazio şi Empoli au revenit cu două rezultate opuse. Gruparea din capitala Italiei a pierdut în deplasarea de la Lecce, scor 2-1, un rezultat surprinzător, însă evoluţia echipei a fost total sub aşteptări, iar victoria celor de la Lecce meritată. În schimb, Empoli a condus în deplasarea de la Udinese din minutul trei al partidei până în minutul 70, iar ratarea celor trei puncte o păstrează pe formaţia oaspete de azi în a doua jumătate a clasamentului.

Biletul Zilei din 8 ianuarie 2023

Biletul Zilei AZI poate fi descoperit pe site-ul lui Andrei Dumitru. Duelul de azi este extrem de important pentru Lazio, deoarece un rezultat negativ cu Empoli ar putea să o scoată pe formaţia antrenată de Maurizio Sarri din top şase. În prezent, Lazio se află la egalitate de puncte cu AS Roma şi la doar două puncte de Atalanta, aşa că victoria este necesară. Forma din acest sezon a gazdelor acasă este bună (V5, E2, Î2), iar Empoli este mai degrabă o echipă de teren propriu, aşa că vom paria pe victoria lui Lazio, pentru cota 1.57.

Continuăm cu confruntarea dintre Sampdoria şi Napoli, care au avut partide importante în etapa anterioară. Sampdoria a obţinut trei puncte mari în deplasarea de la Sassuolo (1-2), care au scos echipa de pe ultimul loc din clasament şi a adus a doua victorie din acest sezon de Serie A. Napoli a suferit prima înfrângere din acest campionat, în deplasarea de pe Giuseppe Meazza, cu Inter, scor 1-0, într-un meci în care napoletanii au fost anihilaţi din punct de vedere ofensiv de Inter. Totuşi, Napoli este mare favorită şi vom merge pe mâna liderului, care are o cotă de 1.42 la victorie.  

Biletul Zilei 8 ianuarie 2023

Lazio – Empoli – 1 @ 1.57
Sampdoria – Napoli – 2 @ 1.42

Curs final: 2.22

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare