Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Billel Omrani a ajuns, într-un final, în cantonamentul naţionalei Algeriei. Primele declaraţii

Billel Omrani a ajuns, într-un final, în cantonamentul naţionalei Algeriei. Primele declaraţii
Comentarii

Billel Omrani (28 de ani) a fost convocat în premieră la naţionala Algeriei.

Billel Omrani a ajuns, într-un final, în cantonamentul naţionalei Algeriei. Primele declaraţii 

Billel Omrani (28 de ani) a ajuns, într-un final, în cantonamentul naţionalei Algeriei. Întrebat despre convocare, Omrani a declarat: 

”Am găsit o atmosferă caldă, jucătorii zâmbesc, totul merge bine. Scopul meu personal este să demonstrez pe teren că am capacitatea de a juca la echipa naţională şi de a face diferenţa. Voi încerca să marchez un gol sâmbătă, sau la următorul, dacă voi folosit. Mi-ar fi plăcut să-l cunosc pe căpitanul Riyad Mahrez, dar nu pot comenta absenţa lui.

Din punctul meu de vedere, naţionala nu suferă din lipsa variantelor ofensive. În ceea ce priveşte eliminarea Algeriei din drumul către Cupa Mondială din 2022, nu îmi place să vorbesc prea mult despre trecut. Prefere să mă concentrez pe viitor”. 

Billel Omrani (28 ani) şi-a anunţat plecarea din Gruia după titlul câştigat. Atacantul francez mai are contract cu ardelenii până la finalul sezonului şi, deşi a primit propuneri de a rămâne, a decis să nu semneze o nouă înţelegere. 

  • 1,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Billel Omrani, potrivit Transfermarkt.

Transferat în 2016 de la Marseille, Omrani o părăseşte pe CFR Cluj aşa cum a venit: liber de contract. Însă francezul şi-a trecut în palmares şapte trofee în România, cinci titluri de campion şi două supercupe.

  • 210 partide, 47 de reuşite şi 42 de assist-uri sunt cifrele totale ale lui Billel Omrani în tricoul lui CFR Cluj.

Afla mai multe despre: omranicfr clujnaţională algeriei 

viewscnt
Articole similare