Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bîrligea are abonament la ”vraciul” Marijana. Dan Petrescu l-a trimis, din nou, în Serbia

Bîrligea are abonament la ”vraciul” Marijana. Dan Petrescu l-a trimis, din nou, în Serbia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj l-a trimis pe Daniel Bîrligea la celebrul „vraci” al fotbaliştilor, Marijana Kovacevic, în Serbia.

Bîrligea are abonament la ”vraciul” Marijana. Dan Petrescu l-a trimis, din nou, în Serbia

Atacantul CFR Cluj, Daniel Bîrligea, este accidentat, dar se speră în recuperarea lui pentru meciul cu Farul. 

Bîrligea a ieşit de pe teren accidentat la meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe şi a plecat direct la tratament în Serbia, la vestitul ”vraci” Marijana Kovacevic.

Atacantul a fost trimis de CFR, din nou, la celebru vraciu din Serbia, Marijana Kovacevic. E a doua oară când atacantul de 23 de ani merge la Marijana în ultimele două luni, anunţă gsp.ro. 

”A simţit la nivel muscular ceva. Este o leziune minoră. Bîrligea este la Marijana (n.r. Kovacevic) şi sper să îl avem chiar şi la meciul cu Farul Constanţa. N-aş vrea să mă hazardez.

Este într-o formă foarte bună. Când vă ziceam de el, nu prea… În primul joc din acest an, când am câştigat 3-0 cu Farul, cât timp a jucat a fost cel mai bun de pe teren”, a declarat Cristi Balaj, preşedintele CFR Cluj, la FANATIK SUPERLIGA. 

Ardelenii speră să fie apt pentru derby-ul crucial pentru titlu, cu Farul, de la Constanţa, din etapa a 5-a a play-off-ului Superligii.

Reacţia lui Daniel Bîrligea, după victoria cu Sepsi

”Au fost multe ocazii din partea noastră. Au reuşit să marcheze primii, în rest nu au avut multe faze. Am avut multe ocazii, dar arbitrul nu le-a dat.

Mergeam după minge, ce să simulez? Apoi intră în mine, nu am unde să mă retrag. Mai avem şi VAR. La început nu dai, dar după? Important e că am câştigat.

A fost o mişcare în care apărătorul s-a urcat pe mine, dar ne refacem. Nu vreau să vorbesc despre ceilalţi. O să ne uităm la meci (n.r. FCSB - Farul).

E un meci de campionat, nimeni nu joacă pe gratis. În Cupă (n.r. cu Sepsi) o să fie mai greu. Vedem cine joacă”, a spus Daniel Bîrligea, la finalul meciului cu Sepsi.

Gică Popescu aruncă bomba: ”Dan Petrescu nu va mai sta foarte mult la CFR” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: daniel birligeacfr cluj 

viewscnt
Articole similare