You are here:

Bîrligea, impresionat de Petrescu. Ce i-a transmis încă din prima zi de când a revenit în vestiarul CFR-ului

Bîrligea, impresionat de Petrescu. Ce i-a transmis încă din prima zi de când a revenit în vestiarul CFR-ului

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (56 de ani) a câştigat patru titluri cu CFR Cluj şi s-a întors în România pentru că este convins că îl va câştiga şi pe al cincilea.

Bîrligea, despre Petrescu + Şansele la titlu

Dan Petrescu a condus CFR Cluj în ultimele trei etape şi a câştigat nouă puncte cu ajutorul cărora a terminat sezonul pe locul doi. Ardelenii speră la un nou trofeu în următorul sezon.

Daniel Bîrligea l-a simţit pe noul antrenor şi a dezvăluit că are mare încredere în ceea ce priveşte viitorul sezon. 

”(n.r. CFR pe locul secund. Cum vezi lupta din viitorul sezon?) Cred că echipele o să rămână tot acelea, cinci, şase, care sunt acolo, în play-off. De fiecare dată sunt acolo. Noi, cu siguranţă anul ăsta o să fie un lot mai mare, mai purternic. O să fie multe schimbări. Îl cunosc pe Dan Petrescu. O să aducă mulţi jucători care-i plac şi care vor lupta până la sfârşit. O să fim tot astea.

(n.r. Va aduce Dan Petrescu un suflu nou în campionat?) Da, eu zic ca va aduce. Cunoaste foarte mult campionatul românesc. Şi el are multa pasiune pentru a câştiga. Transmite ceea ce îşi doreşte el şi cred că o să fie un campionat mai frumos decât anul ăsta.

(n.r. Va fi un duel al antrenorilor?) Da, o să fie un duel interes ei, dar şi între noi ca echipe. În următorul an o să ne dorim să câştigăm campionatul. Rapidul sunt supăraţi ca anul acesta au avut investiţii dar nu au reuşit nimic. O să vedem anul viitor”, a declarat Bîrligea. 

Afla mai multe despre: cfr clujdaniel bîrligeadan petrescu 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul