Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone a anunţat plecarea lui Alibec! Dialog amuzant cu starul Astrei: ”Incă mai vii, încă mai eşti aici?”

Bogdan Andone a anunţat plecarea lui Alibec! Dialog amuzant cu starul Astrei: ”Incă mai vii, încă mai eşti aici?”

Astra Giurgiu

Comentarii

Antrenorul Astrei Giurgiu, Bogdan Andone a vorbit despre plecarea lui Denis Alibec înainte de partida din prima etapă cu FCSB.

Bogdan Andone a confirmat că Denis Alibec are şanse mari să plece de la Astra Giurgiu: ”Eu sper să plece. În momentul de faţă nu e nimic concret. Am înţeles că sunt discuţii avansate. E şi el agitat, îşi doreşte cu disperare să plece. În fiecare zi apărea la antrenament şi chiar în întrebam, încă mai vii, încă mai eşti aici? Aseară am discutat puţin cu el şi mi-a spus că sunt discuţiile extrem de avansate şi că e foarte posibil să plece. Dimineaţă, când l-am văzut la micul dejul, chiar i-am spus, credeam că eşti deja în avion, dar tot aici te găsesc” a glumit Andone, înainte de meciul cu FCSB.

Tehnicianul Astrei spune că este foarte greu ca Alibec să mai fie păstrat: ”E imposibil, din punctul meu de vedere, să reuşeşti să îl mai ţii. Am discutat puţin cu el, i-am spus să încerce să fie concentrat în această seară, să fie motivat, să nu se gândească la absolut nimic decât la joc” a mai spus Andone.

Atacantul care a marcat 14 goluri în sezonul trecut de Liga 1 e aproape de transferul în Turcia. Vârful echipei naţionale va semna cel mai probabil cu turcii de la Samsunspor. Gruparea a promovat în liga a doua din Turcia în urma sezonului competiţional 2019-2020.

”Ca o recomandare, dacă vreţi, aşa, ca o pată de culoare, l-aş sfătui pe Alibec ca în momentul în care va deveni foarte îndrăgit de spectatori, să iasă cât mai puţin în oraş dacă vrea să mai ajungă la locuinţa lui. Eu am păţit-o pe pielea mea. În clipa în care am ieşit în oraş, toată lumea trăgea de mine, ba pentru a bea un ceai într-o cafenea sau pentru a mi se oferi mici cadouri. Şi asta datorită simpatiei pe care oamenii o poartă echipei. În Samsun, oamenii trăiesc prin fotbal şi pentru fotbal. Este marea lor pasiune.”, a declarat Gheorghe Mulţescu, în exclusivitate, pentru telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: denis alibecbogdan andone 

viewscnt
Articole similare