You are here:

Bogdan Andone, iar acum el?! Basarab Panduru ştie cine este antrenorul din Superligă ameninţat cu demisia: ”Îi e frică”

Bogdan Andone, iar acum el?! Basarab Panduru ştie cine este antrenorul din Superligă ameninţat cu demisia: ”Îi e frică”

Superliga

Comentarii

Hermannstadt are un început de sezon sub aşteptările fanilor. Sibienii au adunat doar două puncte după patru etape, iar parcursul îngrijorător i-ar putea fi fatal lui Marius Măldărăşanu, cel care a preluat echipa în 2021.

În urmă cu câteva zile, Marius Măldărăşanu a recunoscut în mod indirect că zvonurile referitoare la discuţiile dintre conducerea lui Hermannstadt şi Adi Mutu sunt adevărate, iar discursul său de la finalul partidei cu Oţelul a adus şi mai multă incertitudine în rândul suporterilor ardeleni.

Se termină o ”eră” la Sibiu? Marius Măldărăşanu, pe picior de plecare. Reacţia lui Panduru

Basarab Panduru a ascultat declaraţia lui Marius Măldărăşanu şi este de părere că zilele lui Măldărăşanu pe banca formaţiei sibiene sunt numărate.

”Parcă nu ştie nici el ce trebuie să facă, ce o să facă şi pare că îi este frică că o să fie schimbat. Aşa părea că vorbea:  <<Simt că ceva e în neregulă şi simt că vine cineva în locul meu>>”, a spus Basarab Panduru, la Prima Sport.

Cum a comentat Măldărăşanu zvonurile referitoare la venire lui Măldărăşanu pe banca Sibiului

”Nu iese fum fără foc, atmosfera e bună în ceea ce priveşte grupul. Am spus-o şi la conferinţa trecută, cât sunt aici nu are ce să se întâmple din punctul de vedere al atmosferei. Aşa a fost mereu. Multe nu sunt de spus, nu vreau să comentez. Sunt aici pentru că trebuie să fiu aici. Dacă voi fi în altă parte, înseamnă că trebuie să fiu în altă parte.

Concluzia este una singură: niciun fulg de nea nu cade decât acolo unde trebuie să cadă. În rest, nu aş mai vrea să comentez, pentru că dacă nu există un minimum respect faţă de mine, măcar un minimum de respect faţă de echipă trebuie să existe.

Jucătorii au nevoie de linişte, lucrurile sunt bune după cum am spus. Poate unii sunt afectaţi, alţii nu. Important este să mergem cu încredere la Galaţi. Restul nu contează Eu am avut o relaţie foarte bună cu patronii până acum.

Poate o declaraţie după prima etapă a deranjat (n.r. antrenorul s-a plâns de lipsa transferurilor). Asta este, eu îmi asum. În general, spun ceea ce gândesc şi cred că ceea am spus a fost o realitate, dar mergem înainte.

Trebuie să continuăm. Ştiu că am avut două discuţii minore cu Claudiu Rotar, la un moment dat, în vară, ca să mă dau la o parte fără nicio problemă. Asta a fost în vacanţă. Pe urmă aici, la masă, din cauză schimbărilor, i-am zis că poate e bine să plec, e bine şi pentru mine. Vine alt antrenor, 'plecaţi de la zero'.

Mi-a spus că nu se pune problema. Acum, că a apărut acea ştire, este normal. Sunt antrenor şi de mine s-a vorbit la alte echipe când aveau antrenor. Ce să fac? Nu vreau să comentez, mi-aş dori ca jucătorii să nu fie afectaţi”, a spus Marius Măldărăşanu, înainte de meciul cu Oţelul.

Ce a declarat Măldărăşanu după Oţelul - Hermannstadt 1-0

”Nu trebuia să pierdem, ăsta este fotbalul. Am schimbat aşezarea, am jucat un 4-3-3 tocmai pentru a bloca zona centrală. Am început rău meciul, primele minute au fost dificile, după aceea jocul s-a echilibrat. A doua repriză am controlat-o în mare parte, pe construcţie, în ciuda terenului. Băieţii au avut răbdare. Am avut ocazii mari, am făcut o singură greşeală şi ne-a costat

Nu ştiu ce se va întâmpla, mi-e şi greu să vorbesc şi nu vreau să iau decizii la cald. Am vorbit cu băieţii, le-am spus unde au greşit. În ciuda înfrângerii, au fost fără greşeală, bine, mă refer la greşeli capitale, unde ştiai ce trebuie să faci, dar nu faci. După meci, la cald, poţi spune multe şi nu aş vrea să regret după aceea.

Nu am simţit (n.r - presiune din partea conducerii), am spus-o mereu, am avut susţinerea patronilor. A fost acea declaraţie care a deranjat, dar a fost volburată cu rezultatele următoare. Dacă erau rezultatele pozitive, era altceva. Timpul nu aşteaptă pe nimeni, avem nevoie de puncte. Un rezultat de 0-0 ar fi fost echitabil”, a declarat Măldărăşanu, după meci.

 

Afla mai multe despre: superligahermannstadtbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare