Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone încearcă să aducă la Voluntari şi alţi jucători de la FCSB. A început remanierea lotului. "Am vorbit cu Mihai Stoica"

Bogdan Andone încearcă să aducă la Voluntari şi alţi jucători de la FCSB. A început remanierea lotului. "Am vorbit cu Mihai Stoica"

Fotbal

Comentarii

Noul antrenor al celor de la FC Voluntari, Bogdan Andone, recunoaşte că a purtat discuţii cu oficialii celor de la FCSB şi pentru alţi jucători, nu numai pentru Marius Briceag (28 de ani).

FC Voluntari a reuşit să obţină împrumutul fundaşului stânga de la FCSB, Marius Briceag, însă şi-a mai dorit şi alţi jucători din lotul lui Anton Petrea. Cu toate acestea, FCSB îşi doreşte foarte mult să câştige primul titlu după cinci ani şi se gândeşte să păstreze un număr considerabil de jucători, pentru a nu apărea surprize neplăcute.

În schimb, de la FC Voluntari au plecat spaniolul Pablo de Lucas (34 de ani) şi fostul internaţional Adrian Popa (32 de ani).

"Va trebui să aducem jucători, e extrem de important să aducem jucători de valoare şi cu experienţă ca să întărim lotul. A plecat Pablo de Lucas, a plecat şi Adi Popa şi vor mai pleca din jucători. (Mai luaţi pe cineva de la FCSB?) E greu, am vb cu MM. Am reuşit cu Briceag, dar nu cred. au nevoie de lot, se bat la campionat şi nu vor mai renunţa la niciun jucător", a declarat Bogdan Andone, la primul antrenament al anului.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare