adplus-dvertising
You are here:

Bogdan Andone şi-a dat demisia. Fostul antrenor al FCSB-ului n-a mai suportat: "Poate părea ciudat"

Bogdan Andone şi-a dat demisia. Fostul antrenor al FCSB-ului n-a mai suportat: "Poate părea ciudat"

Poli Timișoara

Comentarii

Clubul Politehnica Timişoara a anunţat, vineri, că a ajuns la un acord cu antrenorul Bogdan Andone în privinţa rezilierii contractului acestuia.

"Pe mine, la Poli m-au convins să vin în primul rând cei din Druckeria, cei mai devotaţi suporteri ai unei echipe din România. Unii care nu doar ca îşi declară dragostea pentru echipă, ci îşi cheltuie şi banii pentru ea. Şi pentru că aceşti oameni şi-au dat demisia din Consiliul de Administraţie, am decis ca în spirit de solidaritate cu ei să plec şi eu.

Sper ca odată cu plecarea mea, se vor investi banii care au fost promişi în vară, când am venit eu la echipă. Ar fi păcat ca lupta dusă de cei din Druckeria în cei zece ani de la înfiiţarea acestui proiect frumos să fie în van.

Poate părea ciudat pentru cei care se uită doar la puncte, dar echipa începuse să joace. Iar adversarii din ultimele meciuri pot confirma asta. Dar pentru viitorul echipei, care are nevoie de bani, eu plec.

Sper ca lucrurile să se schimbe urgent şi Poli să aibă rezultate. Este nevoie de preşedinte, este nevoie de o conducere profesionistă, iar jucătorii să simtă susţinerea clubului. Le urez baftă celor care vin la echipă!”, a declarat Bogdan Andone.

Antrenorul se afla la conducerea echipei timişorene din data de 21 iunie, când a semnat pe doi ani.

viewscnt
Articole similare