Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Apostu, replică acidă pentru Mircea Rednic: ”Îi recomand o carte - Sănătatea Creierului. Acuze nefondate şi aberante!”

Bogdan Apostu, replică acidă pentru Mircea Rednic: ”Îi recomand o carte - Sănătatea Creierului. Acuze nefondate şi aberante!”

UTA

Comentarii

Bogdan Apostu nu a i-a rămas dator antrenorului de la UTA Arad, Mircea Rednic, după ce tehnicianul l-a acuzat că a intermediat anumite mutări la echipă şi a creat tensiuni inutile la echipă.

Bogdan Apostu a reprezentat şi reprezintă mai mulţi jucători la UTA Arad, însă Mircea Rednic consideră că influenţa sa este deseori una negativă. De ce? Pentru că jucătorii pe care îi reprezintă s-au dovedit problematici la UTA.

Bogdan Apostu i-a răspuns lui Mircea Rednic

În apărarea sa, agentul FIFA i-a transmis lui Mircea Rednic că nu este un simplu intermediar, iar faptul că ”Puriu” doreşte să producă tensiuni la nivelul conducerii Corvinului Hunedoara nu reprezintă decât o jignire adusă întregii comunităţi din zonă.

În acelaşi timp, Bogdan Apostu îi urează multă sănătate lui Mircea Rednic şi îi sugerează să citească cartea ”Sănătatea Creierului”.

Trafic de influenţă, ameninţare sau manipulare? Deşi nu-mi stă neapărat în fire, mă văd nevoit să reacţionez la acuzele total nefondate şi aberante ale “antrenorului”. By the way, eu nu sunt “intermediar” aşa cum s-a exprimat eronat “antrenorul” : sunt agent FIFA, acreditat, unul dintre puţinii din România care a luat examenul susţinut de FIFA (ataşez licenţă în acest sens.

Citez : „Îi transmit un lucru, legat de Hunedoara. Un singur telefon dacă dau, el zboară de acolo cu tot cu stafful lui, cu prietenii şi jucătorii lui”
1,2,3 şi…. 

Iphone sau Samsung, oare ce marca de telefon ar trebui să dea că să zbor eu? 
Îl anunţ că Hunedoara şi FC Corvinul 1921 Hunedoara chiar mi-au dat aripi să zbor, ptr că m-au format, atât ca om, cât şi ca fotbalist, iar momentul în care am marcat 4 goluri în poartă CFR-ului, în 20 minute, în tricoul Corvinului, a reprezentat momentul de apogeu.

Oameni buni, lăsaţi-mă pe mine, mă puteţi scoate din context, DAR - ESTE O OFENSĂ GROSOLANĂ ADUSĂ ÎNTREGII COMUNITĂŢi CORVINISTE, A ZECILOR DE MII DE OAMENI CARE SUSŢÎN CORVINUL ACTUAL, O JIGNIRE LA ADRESA UNOR ENTITĂŢi PUBLICE - care susţîn financiar această echipa DIN BANII HUNEDORENILOR! Îl întreb public pe dl antrenor, finanţator sau agent, în ce calitate (exceptând-o pe cea de antrenor al UTA-ei) va sună el şi pe cine, că să îl dea afară pe Maxim (în secunda 2) un antrenor care are doar 2 înfrângeri în campionat în 2 ani şi jumătate ?!? Dar şi pe toţi jucătorii actuali! ÎN CE CALITATE, d-le antrenor?!? 

Aşa cum eu nu mă ocup cu sisteme de joc şi nu fac primul 11, nu antrenez zi de zi, nu văd unde este problema şi mai ales DE CE ar conta ptr un antrenor, oricare ar fi el, ce agent are fiecare jucător în parte?!? Fireşte că nu există vreun interes în sensul acesta 

Eu doar mi-am apărat jucătorii pe care îi reprezint, Batha şi Roger sunt reprezentaţi de mine, nu de alţi agenţi (o altă minciună), aşa cum Ubbink şi Otele au fost aduşi de mine în România!

Referitor la starea dansului de sănătate, chiar îi urez din suflet multă sănătate şi putere de muncă, mă bucur mult că acum este bine, deşi echipa se află, încă, în moarte clinică, iar asta nu are nicio legătură cu foştii jucători, plecaţi demult de la echipa!

P.S. - doar poză e strâmbă, eu sunt drept!

P.S. 2. - recomand cu tărie această carte, “Sănătatea Creierului” scrisă de dl Profesor Alexandru Vlad Ciurea”, a scris Bogdan Apostu, pe contul personal de Facebook.

Afla mai multe despre: bogdan apostumircea rednicuta aradcorvinulsanatatea creierului 

viewscnt
Articole similare