You are here:

Bogdan Cosmecu, necruţător! Comentatorul prezice o serie dezastruoasă pentru echipa din Superligă: ”Va fi greu să oprească acest tăvălug”

Bogdan Cosmecu, necruţător! Comentatorul prezice o serie dezastruoasă pentru echipa din Superligă: ”Va fi greu să oprească acest tăvălug”

Superliga

Comentarii

Unirea Slobozia, una dintre surprizele plăcute ale începutului de sezon din Superliga, a bifat prima înfrângere stagională, 0-1, contra UTA-ei.

Bogdan Cosmescu este de părere că Unirea Slobozia ar putea înregistra o scădere considerabilă de formă în următoarele etape, în cazul în care Adi Mihalcea, antrenorul ialomiţenilor, nu va reuşi să gestioneze acest prim eşec.

Cu toate acestea, comentatorul TV a susţinut că galben-albaştrii nu ar fi meritat să piardă jocul cu UTA, având în vedere felul în care s-au desfăşurat ostilităţile pe terenul din Clinceni.

Urmează ”tăvălugul” pentru Unirea Slobozia?

”Nu meritau să piardă cei de la Slobozia. Problema echipelor de acest gen este că, de regulă, o primă înfrângere aduce după ea multe înfrângeri.

Va fi dificil pentru Mihalcea să oprească acest tăvălug. Să nu urmeze şapte înfrângeri. Jocul Sloboziei nu arată bine, e un joc oarecare.

Problema este că adversarele devin din ce în ce mai bune, în timp ce nu ştiu care este marja de progres a celor de la Slobozia”, a spus Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

După patru etape, Unirea Slobozia are cinci puncte. În următoarea etapă, ialomiţenii se vor deplasa la Cluj, pentru duelul cu CFR.

Afla mai multe despre: unirea sloboziasuperliga 

viewscnt
Articole similare