You are here:

Bogdan Cosmescu a rămas uluit când a auzit ultimul transfer din Superligă: ”Nu se poate aşa ceva! Am crezut că a semnat cu Metalurgistul Cugir”

Bogdan Cosmescu a rămas uluit când a auzit ultimul transfer din Superligă: ”Nu se poate aşa ceva! Am crezut că a semnat cu Metalurgistul Cugir”

Superliga

Comentarii

Ultima lovitură dată de Poli Iaşi pe piaţa transferurilor din România l-a surprins pe Bogdan Cosmescu.

Din informaţiile GSP, Bilel Omrani, fostul atacant de la FCSB şi CFR Cluj, s-a înţeles cu gruparea din Copou, mutare care l-a şocat pe Bogdan Cosmescu.

Comentatorul TV consideră că revenirea lui Omrani în Superligă reprezintă o mutare nereuşită pentru Poli Iaşi, deoarece, în opinia sa, francezul nu se ridică la standardele primului eşalon fotbalistic din România.

S-a păcălit Poli Iaşi cu Bilel Omrani? Lui Bogdan Cosmescu nu i-a venit să creadă: ”Ne merităm soarta”

În momentul în care a auzit că Billel Omrani a revenit în ţară, Bogdan Cosmescu a crezut că este vorba despre o echipă din ligile inferioare, nu despre Poli Iaşi, formaţie ce activează în Superliga.

"Am crezut că a semnat cu Metalurgistul Cugir. Nu se poate aşa ceva. Ne merităm soarta când găseşti (n.r. Omrani) echipă în Superligă”, a spus Bogdan Cosmescu la Prima Sport.

Omrani, o nou aventură în România, de această dată la Poli Iaşi

Billel Omrani a revenit în Superliga după patru luni în care a evoluat pentru formaţia poloneză Wisla Cracovia.

Cvintuplu campion al României alături de CFR Cluj, Omrani a avut parte de două aventuri nefericite la alte două formaţii din Superliga. Omrani a ajuns la FCSB în luna septembrie a anului 2022, club la care a petrecut aproximativ un an de zile.

35 de goluri a marcat Billel Omrani pentru FCSB şi CFR Cluj, în Superliga. Omrani a ajuns la CFR Cluj în 2016 de la Olympique Marseille. Pe parcursul carierei sale, Omrani a mai cucerit două Supercupe ale României, cu CFR Cluj, şi Cupa Ligii Franţei, alături de Olympique Marseille, în sezonul 2011 - 2012.

Omrani a debutat pentru echipa naţională a Algeriei în 2022, într-un meci amical câştigat de nord-africani cu scorul de 2-1 împotriva naţionalei din Iran.

Afla mai multe despre: omranicosmescu 

viewscnt
Articole similare