Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu, dezvăluire emoţionantă în direct la TV: „Doar copiii bogaţi joacă fotbal in România de azi!" | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu, dezvăluire emoţionantă în direct la TV: „Doar copiii bogaţi joacă fotbal in România de azi!" | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Bogdan Cosmescu a expus una dintre marile probleme ale fotbalului românesc, în direct la emisiunea „Minutul 91”.

Bogdan Cosmescu a vorbit despre marea problemă din fotbalul românesc

Îndrăgitul comentator a adus în discuţie un subiect de mare importanţă: lipsa şanselor pentru copiii defavorizaţi în fotbal. În opinia lui Bogdan Cosmescu, numai copiii de bani gata joacă fotbal în ziua de astăzi în România.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

De asemenea, comentatorul Orange Sport i-a invitat pe colegii săi de la „Minut” să meargă în vizita la orice club de fotbal din ţara noastră, acolo unde maşinile părinţilor pot reprezenta oricând o adevărată expoziţie de bolizi de lux.

Bogdan Cosmescu:„Voi ştiţi de ce nu facem cum trebuie fotbalul românesc şi nu ajungem la un nivel ridicat? La noi la copii şi juniori joacă numai copiii părinţilor cu pile şi bani.

Am spus-o de o mie de ori şi voi continua să o spun. În România, în majoritate covârşitoare, doar copiii cu bani joacă. Am încheiat discuţia.”

Basarab Panduru: „Păi de aia nu facem nimic. Ce ne costă să aducem antrenori de top la copii şi juniori?”

Bogdan Cosmescu: „Eu v-am spus-o. Ascultaţi-mă puţin. Te duci la orice club de fotbal din România şi la antrenamentele juniorilor vezi expoziţie auto. Repet, este expoziţie auto. Numai tunuri de maşini vezi acolo.

Nu-mi spune mie că doar bogaţii sunt talentaţi, ba dimpotrivă. Ăia mai săraci sunt mult mai motivaţi să facă ceva.”

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: bogdan cosmescufotbalromania 

viewscnt
Articole similare