You are here:

Bogdan Cosmescu l-a distrus pe Istvan Kovacs: ”Ce arogant! Îţi vine să îl omori”

Bogdan Cosmescu l-a distrus pe Istvan Kovacs: ”Ce arogant! Îţi vine să îl omori”

EURO

Comentarii

Istvan Kovacs a fost la centru în duelul nebun dintre Cehia şi Turcia, încheiat cu victoria reprezentativei din ţara Semilunei, scor 2-1.

Centralul din Carei a acordat 17 cartonaşe galbene şi două roşii stabilind, cel mai probabil, un record pentru acest turneu final. Până la Cehia - Turcia a fost acordat doar un cartonaş roşu, chiar în partida de deschidere, dintre Germania şi Scoţia, când scoţianul Ryan Porteous a fost eliminat.

Bogdan Cosmescu l-a făcut praf pe Istvan Kovacs: ”Îţi vine să îl omori! Era prăpăd dacă arbitra Serbia”

Partida condusă de Istvan Kovacs este meciul din istoria turneelor finale de EURO în care au fost acordate cele mai multe cartonaşe galbene. 

Bogdan Cosmescu nu a avut milă de Kovacs şi este de părere că atitudinea sta este principalul motiv pentru care jucătorii din cele două tabere au fost deosebit de nerovşi.

”A reuşit să fie cel mai important om al turneului Istvan Kovacs. Nu ştiu cum reuşeşte să rămână la nivelul ăsta. El nu ştie să arbitreze. Are o singură problemă, nu ştie să arbitreze, în rest este OK. Ce gesturi, ce arogant...

A avut noroc că cehii sunt nişte oameni serioşi, Dacă era Albania, sau Serbia, atunci era prăpăd. 

Să reuşeşti să dai 17 galbene şi două roşii într-un turneu cu un singur roşu până acum.. Eşti un campion în stare pură. Meriţi finala! Ghinionul lui este că o să fim noi în finală.

Problema este că el a reuşit să ajungă la acest nivel fără să aibă calităţile necesare. Nu are tact, nu are nimic. Are gesturile alea de îţi vine să îl omori

Atitudinea lui produce iritare. Îi enervează pe jucători. Oamenii sunt sub tensiune”, a spus Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

 

 

 

 

Afla mai multe despre: cehiaistvan kovacsturcia 

viewscnt
Articole similare