You are here:

Bogdan Cosmescu, reacţie dură după pasul greşit făcute de o echipă cu pretenţii din Superliga: ”Probleme mari de joc”

Bogdan Cosmescu, reacţie dură după pasul greşit făcute de o echipă cu pretenţii din Superliga: ”Probleme mari de joc”

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a dat cu piciorul unei şanse importante e a se apropia de liderul ”U” Cluj. Trupa din Bănie a remizat cu FC Botoşani pe Ion Oblemenco, scor 0-0, şi are o singură victorie în ultimele şapte meciuri de campionat.

Parcursul modest din ultima perioadă a Universităţii Craiova i-a nemulţumit pe fanii din Bănie, care au fost prezenţi în număr mic la partida cu FC Botoşani.

Mai mult decât atât, suporterii i-au taxat pe favoriţi în ultima jumătate de oră pentru fiecare pasă greşită, iar de multe ori s-au auzit huiduieli din tribune.

Titlul de campioană, doar un vis pentru Craiova lui Rotaru?

Bogdan Cosmescu a comentat partida dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani şi a tras un semnal de alarmă referitor la prestaţia echipei antrenate de Constantin Gâlcă.

În opinia expertului, jocul oltenilor nu a progresat în acest sezon, deşi formaţia patronată de Mihai Rotaru a avut un start impresionant.

”Nu au reuşit să joace repede, deşi au fotbalişti care ştiu să facă asta. Mi se pare că acolo, cu Screciu şi cu Oshima, nu ai destulă calitate.

Când a dispărut Oshima şi a intrat Cicâldău, parcă s-a jucat mai mult. Mi se pare că Mitriţă nu este atât de bun în spatele vârfului, dar e clar că echipa are probleme de joc mari.

Au luat mai multe puncte decât ar fi trebuit la felul cum joacă. Cred că ăsta este scorul corect. Nu vezi progresul ăla pe care ar trebui să îl vezi.

Nu îmi aduc minte când Craiova a jucat bine”, a spus Bogdan Cosmescu la Prima Sport.

Botoşani a predat lanterna roşie a Superligii

Cât despre FC Botoşani, Bogdan Cosmescu l-a remarcat pe Liviu Ciobotariu pentru ”curajul” de a scoate din primul 11 câţiva jucători exponenţiali ai echipei moldovene.

”Anul trecut, după 12 etape, ultima clasată avea şase puncte, acum are 12 puncte, dublu. Este diferenţă mare.

Liviu Ciobotariu a scos din echipă câţiva jucători care păreau de nescos, Enzo Lopez, Pap, Şeroni, Ţigănaşu.

Treaba pare să meargă încet, încet”, a adăugat Cosmescu.

 

Afla mai multe despre: universitatea craiovabotoşani 

viewscnt
Articole similare