Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Gavrilă a răbufnit după înfrângere! Vrea promovarea cu Dinamo: ”Dacă nu avem obiectivul ăsta, merg să fac duş şi plec acasă!”

Bogdan Gavrilă a răbufnit după înfrângere! Vrea promovarea cu Dinamo: ”Dacă nu avem obiectivul ăsta, merg să fac duş şi plec acasă!”
Comentarii

Dinamo a pierdut meciul amical cu Concordia Chiajna, scor 1-0, disputat azi.

Bogdan Gavrilă vrea promovarea cu Dinamo: ”Dacă nu avem obiectivul ăsta, merg să fac duş şi plec acasă!”

”Câinii” nu au reuşit să se impună în primul meci amical după retrogradarea în liga secundă. 

Golul victoriei a fost marcat de Llullaku în minutul 32. Fostul golgeter al primei ligi deschide scorul pentru ilfoveni. Atacantul a profitat de o bâlbâială din apărarea dinamovistă, a insistat pentru balon şi a trimis în vinclu, imparabil, din şapte metri. 

„Un prim meci amical, cu două echipe mixte. Staff-ul tehnic a încercat să facă două echipe echilibrate, să ne dea tuturor câte 45 de minute. Suntem în plin proces de pregătire, a fost un amical OK. Ar fi fost bun un rezultat pozitiv, dar ne mulţumim cu faptul că ne-am făcut antrenamentul de sfârşit de săptămână.

Am găsit condiţii de antrenament cât de cât OK. Financiar e o situaţie incertă, dar avem promisiuni din partea conducerii că se vor rezolva, se caută investitori. Dacă nu vrem să atacăm promovarea din primul sezon, merg frumos să fac duş şi plec acasă. 

Nu cred că se pune problema. Chiar dacă nu vor mai veni jucători, chiar dacă vom rămâne câţiva seniori şi restul juniori, jucăm să promovăm. Măcar pe locurile 3-4, să joci barajul”, a declarat Bogdan Gavrila. 

Echipa de start a lui Dinamo: Eşanu - Buleică, Ehmann, Dudea, Amzăr - N. Roşu, Cl. Stan - Borduşanu (cpt), Gavrilă, An. Florescu - C. Măgureanu

Rezerve: Ştefan Fara, Gabriel Moura, Deniz Giafer, Răzvan Patriche, Demci Alin, Tone David, Antoni Ivanov, Geani Creţu, Ahmed Bani, Valentin Lazăr, Dinu Daniel, Ionescu Cristian, Mario Şutru

Antrenor: Iulian Mihăiescu

Dinamo a retrogradat, la finalul lunii trecute, în Liga a II-a, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur. Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948.

Dinamo a rămas şi fără antrenor zilele trecute, iar situaţia devine din ce în ce mai dificilă.

Afla mai multe despre: dinamobogdan gavrila 

viewscnt
Articole similare