Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Lobonţ, înainte de FCSB - Rapid: „Sunt numărul 1, sunt fantastici, cei mai buni din Superligă!”

Bogdan Lobonţ, înainte de FCSB - Rapid: „Sunt numărul 1, sunt fantastici, cei mai buni din Superligă!”

Rapid

Comentarii

Bogdan Lobonţ a susţinut o conferinţă de presă înainte de derby-ul dintre FCSB şi Rapid, programat sâmbătă de la 20:30.

Cum a prefaţat Bogdan Lobonţ derby-ul dintre FCSB şi Rapid

Antrenorul interimar de la Rapid aşteaptă o atmosferă incendiară pe Arena Naţională şi consideră că echipa sa îi va răsplăti pe suporterii giuleşteni, fani pe care îi consideră cei mai buni din Superliga României. Ca obiectiv, fostul mare portar a repetat faptul că vrea să termine pe locul 2 cu Rapid.

„Ce mai e de spus? Mai este ceva de spus de meciul de mâine? Am înţeles că Arena Naţională va fi sold-out. Gazonul va fi bun. O să fie un meci spectaculos. La final, când o să tragem linie, vom vedea ce se întâmplă.

Emoţii sunt mereu. E acelaşi nivel de emoţie indiferent de meci. Trebuie să vedem cum le gestionăm şi eu şi băieţii.

Este o provocare ca toate celelalte pe care le-am avut până acum. Sunt sigur că o să mai urmeze. Trăiesc clipa, trăiesc momentul. Este o provocare. O accept aşa cum este, cu riscurile şi avantajele pe care mi le oferă.

Eu nu am schimbat nimic. Eu nu pot să schimb nimic. Doar jucătorii pot. Trebuie să muncim, să ne focusăm pe următorul obiectiv. Primul nostru obiectiv este antrenamentul de peste 15 minute.

Sunt norocos de felul meu. Sunt o persoană foarte norocoasă. Am avut parte de-a lungul vieţii de noroc. Dacă nu aveam noroc, nu eram în faţa dumneavoastră.

Diferenţa e de 3 puncte, e mare? Eu zic că suntem mai aproape de locul doi faţă de locul şase, din perspectiva mea a optimistului. Eu vreau să iau realitatea şi de acolo să începem să facem lucrurile aşa cum le vrem.

Îi aşteptăm pe suporteri în număr cât mai mare. Sunt convins că sunt alături de noi. Din punctul meu de vedere, sunt numărul 1. Sunt fantastici. Sunt numărul 1 în SuperLigă”, a spus Bogdan Lobonţ la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: bogdan lobontrapidfcsb 

viewscnt
Articole similare