Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Mara crede că Budescu va rămâne la Astra Giurgiu. "El are contract bun la Astra, se simte bine, e apreciat"

Bogdan Mara crede că Budescu va rămâne la Astra Giurgiu. "El are contract bun la Astra, se simte bine, e apreciat"

Fotbal intern

Comentarii

Bogdan Mara vorbeşte despre Budescu şi despre Astra Giurgiu.

Bogdan Mara crede că Budescu mai rămâne la Astra

Bogdan Mara a discutat despre situaţia lui Budescu şi despre Astra Giurgiu. Noul director sportiv crede că Budescu va rămâne la Astra şi că nu va pleca la o altă echipă din Liga 1. Mara a mai menţionat şi faptul că mijlocaşul de 31 de ani ar pleca doar în străinătate, pentru că acesta are un salariu foarte bun la giurgiuveni şi nu vede de ce ar pleca de la echipă, mai ales că este şi într-o formă foarte bună acum.

"Orice jucători pe care vine o ofertă interesantă, sunt dispus la negocieri (900.000 cât e clauza?) Atât e clauza, nu ştiu...când va veni cineva cu o ofertă, o vom analiza, n-am să vă dau o sumă ce înseamnă o ofertă avantajoasă. Budescu şi ceilalţi sunt sub contract cu noi şi oricare are o ofertă, suntem deschişi. Aţi văzut şi cu Risto.", a spus Bogdan Mara.

"În ţară nu văd cine...El are contract bun la Astra, se simte bine, e apreciat, toţi îl dorim, e emblema noastră, e un jucător important. Nu ştiu în ţară dacă cineva şi-l permite pe Budescu. Să-i plătească mult peste ce are la noi ca salariu. 

"Noi nu suntem chiar aşa săraci, pare un club sărac, chiar dacă au mai fost probleme în trecut şi întârzieri s-au luat banii, nu există jucat sau altcineva să nu-li ia banii. Banii s-au luat mereu şi echipa a avut performanţă.  

"Dacă Budescu vrea, orice echipă din ţară şi-l doreşte şi el a ales să vină la Astra. Dacă era rău la Astra sau era un salariu mic, se mai întorcea?  
 Şi noi ne simţim bine cu el şi el cu noi, e o chimie. Dar dacă vine o ofertă de afară pentru el care e f avantajoasă, e un jucat pe care clubul asta a primit bani, a şi câştigat bani, nu suntem împotriva niciunei oferte."
, a mai adăugat directorul sportiv al Astrei.

Budescu este evaluat la 2 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: bogdan mara astra giurgiu budescu 

viewscnt
Articole similare