Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Mara ştie cu ce echipă va semna Dan Petrescu: "Probabil asta va alege. Ştiu că e foarte important!"

Bogdan Mara ştie cu ce echipă va semna Dan Petrescu: "Probabil asta va alege. Ştiu că e foarte important!"

Fotbal intern

Comentarii

Bogdan Mara (43 de ani), directorul sportiv al Astrei şi unul dintre oamenii cei mai apropiaţi de Dan Petrescu (53 de ani), a vorbit despre viitoarea echipă a fostului antrenor de la CFR Cluj.

Bogdan Mara, despre noua echipă a lui Dan Petrescu: "Ştiu că e foarte important!"

Dan Petrescu e în pole-position să semneze cu Kayserispor, după ce turcii au anunţat deja ca oficială mutarea "Bursucului" în Superligă, iar Bogdan Mara a vorbit despre profilul ideal al echipei care să-l convingă pe Dan Petrescu să semneze un contract. Mara şi Petrescu au făcut echipă pe la toate echipele din România pe unde au fost, iar fostul atacant îl cunoaşte foarte bine pe fostul jucător din Generaţia de Aur.

"Probabil o să aleagă o ofertă unde o să aibă condiţii foarte bune de a pregăti o echipă, mână liberă de a alege jucătorii şi unde se va simţi dorit.  Ştiu că e foarte important să fie o bază de pregătire bună, o echipă serioasă din punct de vedere financiar şi o echipă în care poate să aleagă jucători de încredere", a spus Bogdan Mara.

Mara e sigur că Dan Petrescu va reuşi în străinătate, la fel ca toţi antrenorii români de valoare plecaţi peste hotare: "Majoritatea antrenorilor noştri, care au ieşit afară, de valoare, au demonstrat şi demonstrează. După performanţele din ultimii ani, nu cred că mai există cuvinte care să nu-l descrie ca un antrenor de mare valoare", a mai spus Bogdan Mara.

Dan Petrescu e dat ca sigur la Kayserispor! Turcii susţin că înţelegerea e oficială

Presa din Turcia susţine că Dan Petrescu a preluat oficial pe Kayserispor, după ce a semnat contractul, lipsind doar anunţul de pe reţelele sociale care să confirme că "Bursucul" a fost numit antrenorul lui Săpunaru, Lung Jr. şi Alibec. Conform presei din Turcia, Dan Petrescu se va duce în Turcia miercuri pentru a fi oficializată mutarea, iar joi va conduce primul antrenament, susţin cei de la kayseriilkhaber.com.tr.

Afla mai multe despre: bogdan maradan petrescuofertaechipa 

viewscnt
Articole similare