Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Mitrea, reacţie clară când a fost întrebat despre un potenţial transfer la Universitatea Craiova: ”Nu ştiu dacă voi mai sta aici!”

Bogdan Mitrea, reacţie clară când a fost întrebat despre un potenţial transfer la Universitatea Craiova: ”Nu ştiu dacă voi mai sta aici!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi OSK a câştigat luni, pe Cluj Arena, în faţa formaţiei Universitatea Cluj, scor 1-0, într-un meci din etapa a şasea a Superligii. Partida a fost oprită timp de zece minute din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor clujeni.

În minutul 25 al meciului de pe Cluj Arena, arbitrul Sebastian Colţescu a oprit jocul şi i-a trimis pe jucători la cabine din cauza unor scandări xenofobe ale suporterilor clujeni, dar şi a unor materiale pirotehnice aruncate pe teren.

Partida a fost întreruptă timp de zece minute. Golul oaspeţilor a fost înscris în minutul 53, când Rondon a stabilit scorul final din pasa lui Aganovic.

Bogdan Mitrea este pe lista celor de la Universitatea Craiova. Sepsi a primit o ofertă clară pentru fotbalist, dar patronul echipei a decis să nu o accepte. La finalul meciului, fotbalistul a vorbit despre o potenţială mutare în Oltenia. 

”Nu ştiu dacă voi rămâne la Sepsi. Nu are rost să discutăm despre asta după meci. Vom vedea ce se întâmplă. Nu ştiu deocamdată ce se va întâmpla”, a declarat Bogdan Mitrea. 

Echipele de start:

U Cluj: Gorcea – R. Romeo, Ilie, Ispas, Pârvulescu (Briceag 64’) – Bic (Remacle 63), Romario, I. Filip (Hait[ 78’) – Chipciu (Hlistei 78), Bălan, Ely Fernandes (Boiciuc 46’). Antrenor: Erik Lincar

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, Ispas (A. Dumitrescu 76’) - Rodriguez, Păun, Aganovic (Achahbar 76’) - Bărbuţ (Ashkovski 69’), Rondon (Al. Tudorie 69’), Gheorghe (Damaşcan 88’). Antrenor: Cristiano Bergodi

Afla mai multe despre: sepsi-mitrea-craiova 

viewscnt
Articole similare