Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Planici, cucerit de Mihai Teja: ”Minunat! Munceşte din greu cu noi”. Cum şi-a sărbătorit ziua

Bogdan Planici, cucerit de Mihai Teja: ”Minunat! Munceşte din greu cu noi”. Cum şi-a sărbătorit ziua

Superliga

Comentarii

Bogdan Planic îşi serbează ziua de naştere în cantonament, alături de FCSB, dar fundaşul nu face un caz din asta. Spune că este mai important pentru el ca echipa să se pregătească bine şi să câştige campionatul.

”Este doar o aniversare, nu fac mare caz din ea. Dar vreau să le mulţumesc tuturor pentru urări şi sper ca dorinţa mea cea mai mare să se împlinească, şi anume să câştigăm titlul anul acesta. M-am obişnuit, întotdeauna a fost aşa, în cantonamentele premergătoare noului sezon şi nu este nimic nou pentru mine”, a spus Bogdan Planici.

Teja nu a avut nevoie de mult timp pentru a-şi cuceri jucătorii. ”E minunat. Munceşte din greu cu noi, încearcă să ne facă să înţelegem ce doreşte de la noi, este un antrenor bun de la care avem multe de învăţat. Cu siguranţă că el încearcă să ne facă să ne schimbăm, după cum aţi văzut, în primul meci am încercat ceva nou, ceva ce el îşi doreşte să implementeze, aşa că începe să se schimbe ceva într-un timp relativ scurt.

Cred că fiecare schimbare de antrenor aduce mari schimbări, iar noul antrenor ne cere să facem pressing pe tot terenul. Este clar că orice perioadă de pregătire este dificilă, dar am schimbat puţin ritmul antrenamentelor, este greu, va fi mai greu, dar aşa este şi normal”, a mai spus Bogdan Planici.

FCSB se află în acest moment în cantonament cu în Spania. Echipa pregătită de Mihai Teja a încheiat la egalitat meciul cu Lucerna, primul din acest sezon, scor 0-0. La 20 ianuarie, FCSB va disputa un amical cu Shanghai Greenland Shenhua (China).

Afla mai multe despre: bogdan planicfcsb,  

viewscnt
Articole similare