Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Rath a devenit antrenorul principal al campioanei la polo Steaua Bucureşti

Bogdan Rath a devenit antrenorul principal al campioanei la polo Steaua Bucureşti

Alte sporturi

Comentarii

Clubul Steaua Bucureşti a anunţat, luni, că începând din această vară noul antrenor principal al echipei de polo este Bogdan Rath. Rath a preluat în iunie şi conducerea naţionalei de polo seniori.

Unul dintre cei mai buni poloişti din România în anii 90, Bogdan Rath a câştigat cinci titluri naţionale cu Steaua Bucureşti din postura de jucător, iar acum speră să reuşească acelaşi lucru şi de pe banca tehnică, a precizat CSA Steaua.

“Este o mare onoare să revin la Steaua, de această dată din postura de antrenor. Am găsit aici jucători foarte buni şi, alături de noile achiziţii, dar şi cu sprijinul tuturor oamenilor din staff-ul tehnic, sunt convins că vom face lucruri foarte bune. Steaua îşi propune mereu obiective îndrăzneţe şi vom lupta să le îndeplinim”, a declarat Bogdan Rath.

În vârstă de 50 de ani, Bogdan Rath are dublă cetăţenie, română şi italiană. Între 1991 şi 1999 a evoluat de 250 de ori pentru naţionala României, iar apoi din 2001 până în 2005, a evoluat de 110 ori pentru Italia.

Rath, care a preluat în această vară şi frâiele echipe naţionale de polo masculin a României, va fi ajutat la Steaua de secunzii Alexandru Ghiban şi Pavel Popescu, dar şi de antrenorul cu portarii, Gelu Lisac.

Bogdan Rath a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Steaua Bucureşti, echipă care a câştigat ultimele şase titluri în România.

Afla mai multe despre: bogdan rath 

viewscnt
Articole similare