Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Rusu a dezvăluit jucătorul de la FCSB pe care Becali poate încasa milioane de euro: ”Din partea mea, să câştige campionatul!”

Bogdan Rusu a dezvăluit jucătorul de la FCSB pe care Becali poate încasa milioane de euro: ”Din partea mea, să câştige campionatul!”

FCSB

Comentarii

Bogdan Rusu a vorbit despre FCSB, fosta lui echipă, de unde a plecat recent.

Adus în vara lui 2022, întrucât echipa avea nevoie disperată de un atacant, Bogdan Rusu (32 de ani) nu a reuşit să se impună la FCSB şi a părăsit echipa după doar jumătate de sezon, timp în care nu a reuşit să marcheze nici măcar o dată.

Fotbalist care a evoluat aproape exclusiv în Liga 2 până la 30 de ani, Bogdan Rusu a prins transferul carierei în vara trecută, după ce a fost achiziţionat de FCSB de la CS Mioveni.

Titularizat din prima la Bucureşti, atacantul de 32 de ani şi-a pierdut rapid locul în primul 11 şi a fost dat afară de patron după doar jumătate de sezon, timp în care a însumat 13 apariţii, fără să marcheze vreun gol.

După ce şi-a reziliat contractul cu FCSB, Bogdan Rusu s-a întors la Mioveni. Atacantul a dezvăluit jucătorii de calitate pe care Gigi Becali poate încasa milioane de euro. 

”Din partea mea, să câştige campionatul!”

”Au mulţi jucători de calitate (n.r. - la FCSB), printre care Tavi Popescu, Coman, Olaru, Cordea. Chiar şi Pantea, care acum are un salt extraordinar. Mă bucur pentru ei şi din partea mea să câştige campionatul!”, a spus Bogdan Rusu, potrivit Pro Sport .

Afla mai multe despre: fcsb-bogdan rusu-gigi becali 

viewscnt
Articole similare