Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Vintilă e mulţumit cu ce a realizat la FCSB atât cât a fost lăsat să-şi facă treaba: "Am venit să ajut. Consider că am reuşit, până la un moment"

Bogdan Vintilă e mulţumit cu ce a realizat la FCSB atât cât a fost lăsat să-şi facă treaba: "Am venit să ajut. Consider că am reuşit, până la un moment"

FCSB

Comentarii

Bogdan Vintilă (48 de ani) a vorbit din nou despre plecarea sa de la FCSB, la conferinţa de presă de după înfrângerea suferită de echipa lui Gigi Becali (62 de ani) în Bănie, 1-2. Antrenorul roş-albaştrilor a spus că el consideră că atât cât a putut şi a spus că a venit să ajute atunci când i s-a cerut.

FCSB a fost învinsă de U Craiova în Bănie, 1-2, şi n-a învins pe nimeni în play-off de la meciul tur cu oltenii, când a câştigat cu 4-1, pe Arena Naţională. În afara declaraţiilor depsre meci, Bogdan Vintilă a vorbit la conferinţa de presă de după meci şi depsre viitorul său, unul incert în momentul de faţă.

"Nu pot să vă spun sigur, dar orice e posibil. Eu am venit să muncesc, am venit să ajut, am reuşit până la un moment să avem rezultate foarte bune, din păcate după această perioadă de întrerupere nu am mai reuşit să câştigăm puncte. Consider că mi-am făcut treaba atât cât am putut", a spus Bogdan Vintilă, la conferinţa de presă.

Vintilă a fost, poate, la ultimul său meci ca antrenor la FCSB, urmând să fie înlocuit cu Toni Petrea, secundul lui Laurenţiu Reghecampf. De asemenea, la echipă va mai veni şi Thomas Neubert, celebrul preparator fizic german adus în România de Reghe.

BREAKING NEWS | FCSB are un nou antrenor principal! A bătut palma cu Gigi Becali. Începe o nouă eră pentru roş-albaştri

Laurenţiu Reghecampf şi-a dat acordul ca Toni Petrea şi Thomas Neubert, doi oameni care fac parte din staff-ul său, să vină la FCSB. Cei doi au mai lucrat la echipa lui Gigi Becali, împreună cu Reghe, în două rânduri. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Bogdan Argeş Vintilă. actualul antrenor principal al FCSB-ului. El va rămâne în staff într-un alt rol sau va prelua un rol în academia clubului bucureştean.

Primele transferuri la FCSB! Disperat, Gigi Becali a recunoscut tot. A sunat pentru fotbalistul de milioane: "El e"

Afla mai multe despre: bogdan vintilafcsbantrenorplecare 

viewscnt
Articole similare