Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni a vrut să transfere la Antwerp doi jucători din naţionala României, dar replica primită a fost dură: ”Vorbea urât despre noi”

Boloni a vrut să transfere la Antwerp doi jucători din naţionala României, dar replica primită a fost dură: ”Vorbea urât despre noi”

Stranieri

Comentarii

Alex Chipciu a ţinut să-l felicite pe Ladislau Boloni pentru faptul că a reuşit să o califice pe Antwerp în Europa League, dar spune că n-ar vrea să lucreze cu el, din cauza unor declaraţii făcute în trecut.

Ladislau Boloni a reuşit un sezon surprinzător de bun cu Antwerp, echipă care anul trecut s-a bătut la retrogradare. Alex Chipciu l-a felicitat, dar spune că este în continuare supărat pe antrenorul român. Totul a pornit în perioada în care Stanciu şi Chipciu jucau la Anderlecht, când Boloni a declarat în presa din Belgia că cei doi nu sunt atât de valoroşi.

Chipciu susţine însă că Boloni l-a sunat atât pe el, cât şi pe Stanciu pentru a le propune să vină la Antwerp. Mijlocaşul de 30 de ani exclude scenariul în care ar lucra cu Boloni:

”(De la Boloni aştepţi vreun telefon?) Nu, nu aştept un telefon, am văzut că a ajuns în Europa League şi mă bucur pentru dânsul. Am fost sunat de domnul Boloni si eu, şi Stanciu, dar astea se uită. Vorbea urât de noi prin Belgia şi ne suna să ne ducem la Antwerp. Acum nu aştept niciun telefon pentru că nu m-aş duce”, a declarat Alex Chipciu.

Afla mai multe despre: alex chipciuloti boloni 

viewscnt
Articole similare