Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni, aplaudat la scenă deschisă în Belgia. "Oamenii lui au demonstrat din nou de ce sunt în stare!"

Boloni, aplaudat la scenă deschisă în Belgia. "Oamenii lui au demonstrat din nou de ce sunt în stare!"
Comentarii

Antrenorul român Ladislau Boloni şi echipa sa, Antwerp, au fost lăudaţi de fostul internaţional Marc Degryse, în ciuda înfrângerii suferite pe terenul liderului FC Bruges (0-1), în etapa a 11-a a campionatului de fotbal al Belgiei.

Într-un articol pentru Sport/Foot Magazine, Degryse, fost jucător important al naţionalei Belgiei, a strecurat şi nişte rezerve printre laudele sale.

"Duminică, la Bruges, oamenii lui Ladislau Boloni, au demonstrat din nou de sunt în stare, au arătat armele ce trebuie să le permită să aibă parte de un sezon liniştit. Această echipă a lui Antwerp are o atitudine agresivă din minutul 1 până în minutul 95. Niciun cadou oferit adversarilor, un angajament fizic permanent. Boloni şi-a transformat jucătorii în maşini. Antwerp ar fi putut chiar să plece neînvinsă de la Bruges, ar fi trebuit ca jucătorii să creadă ceva mai mult în şansele lor. Uneori au jucat prea mult ca nişte outsideri, care acceptă că sunt nişte victime, ca şi cum s-ar fi împăcat cu gândul că oricum e imposibil să câştige vreun punct acolo", a scris Degryse, citat de Agerpres.

Fostul internaţional a remarcat evoluţia bună a lui Standard Liege, formaţia mijlocaşului Răzvan Marin, în victoria cu 3-1 din deplasare în faţa lui Excel Mouscron, echipa pregătită de Mircea Rednic, la care evoluează Dorin Rotariu.

"După ce am văzut-o pe Standard pe terenul minat al lui Mouscron, te gândeşti că echipa aceasta îşi are cu siguranţă locul în Top 6. (...) Standard a arătat lucruri foarte bune. Evident, nu a fost perfect în toate compartimentele echipei. De pildă, lucrurile încă nu merg suficient de bine în inima jocului cu Uche Agbo şi Răzvan Marin. La capitolul construcţie, ei trebuie să reuşească mai mult. Pe ansamblu încă, echipa aceasta joacă fotbal", a estimat el.

Antwerp şi Standard se vor întâlni joi în campionat, prima echipă fiind gazdă. Boloni a pregătit formaţia din Liege între 2010 şi 2012.

În clasament, Antwerp este pe locul 4, cu 18 puncte, câte au şi următoarele două clasate, Anderlecht, echipa lui Alex Chipciu şi Nicolae Stanciu, şi Mouscron. Standard, în revenire după un start slab de sezon, este pe locul 9, cu 15 puncte.

Afla mai multe despre: ladislau boloniantwerpbelgialaudemarc degrysefc brugesstandard 

viewscnt
Articole similare