Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni, declaraţii surprinzătoare: "M-a bucurat eliminarea CFR-ului! Eşti prost dacă se întâmplă aşa ceva în clubul tău!"

Boloni, declaraţii surprinzătoare: "M-a bucurat eliminarea CFR-ului! Eşti prost dacă se întâmplă aşa ceva în clubul tău!"

CFR Cluj

Comentarii

Ladislau Boloni vorbeşte deschis despre probleme fotbalului românesc şi nu menajează pe nimeni. Tehnicianul de 65 de ani a comentat pe larg pentru Libertatea eliminarea ruşinoasă a campioanei României din Europa League, în faţa luxemburghezilor de la Dudelange.

"M-am bucurat fiindcă prostia a fost pedepsită! Explicaţi-mi şi mie cum, după ce iei campionatul, pierzi antrenorul, schimbi lotul şi pui un tehnician care n-a câştigat nimic în cariera lui?! Apoi îl schimbi şi pe Iordănescu, aduci un portughez şi pierzi cu Dudelange! Tu, ca şi conducător, trebuie că eşti prost dacă se întâmplă aşa ceva la clubul tău! 
 
Acum aud că se modifică iar banca tehnică… Să nu fiu înţeles greşit, Clujul îmi place foarte mult… Pe de altă parte, eu îi ştiu pe luxemburghezi, am şi jucat cu ei în amicale. La nivelul lor, categoria a treia sau a patra, sunt chiar bine organizaţi! Nu mai sunt poştaşii ori zidarii de cândva.
 
A, că mai lucrează câte unul pe la Primărie, în direcţia sportivă,  e altceva. Cea mai uşoară meserie din lumea e cea de fotbalist profesionist! Ai timp berechet. Şi eu, când jucam, aveam liber şi am făcut tâmplărie!", a declarat Boloni.

Afla mai multe despre: europa leaguecfr clujdudelangeladislau bolonidurmesajscandal 

viewscnt
Articole similare