Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni după ce a câştigat în faţa lui Rednic în Belgia: "Poate că am câştigat fiindcă există un Dumnezeu al fotbalului"

Boloni după ce a câştigat în faţa lui Rednic în Belgia: "Poate că am câştigat fiindcă există un Dumnezeu al fotbalului"
Comentarii

Antwerp, nou-promovata antrenată din vară de Boloni, este pe locul 5 cu, 28 de puncte, iar tehnicianul român consideră că 30 de puncte sunt suficiente pentru menţinerea în prima divizie, notează site-ul radioteleviziunii belgiene RTBF.

"Mouscron a fost la acelaşi nivel ca noi. Sunt bine organizaţi şi capabili să contraatace foarte bine. Au fost ocazii uriaşe de ambele părţi. Poate că am câştigat acest meci fiindcă există un Dumnezeu al fotbalului. În tur ei au egalat în ultimele secunde, poate are legătură cu asta. În orice caz, îmi felicit jucătorii fiindcă au luptat pentru această victorie", a declarat Boloni.

"Cred că pot spune că ne-am salvat de la retrogradare. Suntem în top 6, asta-mi face plăcere, dar mă întreb dacă nu cumva echipa a crescut prea repede. Următoarele meciuri vor fi suficiente să atingem cele 30 de puncte", a spus Boloni.

Golul meciului de la Antwerp a fost marcat de Faris Haroun în minutul 71, după un corner. Oaspeţii au fost aproape de egalare în minutul 75, când lovitura liberă a lui Omar Govea a lovit transversala. Formaţia lui Rednic mai avusese o bară în minutul 41, prin Taiwo Awoniyi.

Internaţionalul român Dorin Rotariu a jucat pentru Mouscron până în minutul 80.

Echipa lui Rednic este pe locul 10, cu 20 de puncte. 

Afla mai multe despre: bolonirednicmouscronantwerpbelgia 

viewscnt
Articole similare