Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni i-a enervat pe şefii FRF şi iese din calcule! Se pregăteşte contractul pentru Edi Iordănescu. Ce s-a întâmplat

Boloni i-a enervat pe şefii FRF şi iese din calcule! Se pregăteşte contractul pentru Edi Iordănescu. Ce s-a întâmplat

Echipa națională

Comentarii

De o lună şi jumătate, naţionala României nu are selecţioner, după plecarea lui Mirel Rădoi, pe 30 noiembrie.

FRF pregăteşte contractul pentru Edi Iordănescu. Boloni iese din calcule! Ce s-a întâmplat 

De aproximativ două luni, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă căută un antrenor pentru echipa naţională. Cei doi au negociat cu câteva nume importante, dar aproape imposibil de adus: Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu.

De mai bine de două săptămâni, se discută cu Boloni, însă negocierile s-au blocat. 

În timp ce au avut loc negocierile cu Boloni, FRF a început discuţile şi cu Edi Iordănescu, iar acum, în proporţie de 90%, treaba este rezolvată, anunţă gsp.ro. 

Federalii au fost deranjaţi de atitudinea lui Ladislau Boloni, după ce acesta nu a mai acceptat întâlniri directe cu şeful FRF. De asemenea, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au rămas cu impresia că Boloni nu este o variantă care să se potrivească pe actualele planuri ale naţionalei. 

Edi Iordănescu şi Federaţia s-au înţeles asupra tuturor detaliilor din contract, anunţă gsp.ro, urmând ca azi Edi să îl citească împreună cu avocaţii săi. Dacă toate detaliile vor fi conforme cu cele discutate, Iordănescu Jr. va bate palma cu FRF. 

Ladislau Boloni a mai antrenat echipa naţională între iulie 2000 şi iulie 2001. În acel mandat pe care l-a avut la prima reprezentativă, Boloni preluase echipa la startul preliminariilor pentru Mondialul din 2002 şi a demisionat înainte de ultimele două meciuri, pentru a semna cu Sporting Lisabona. Boloni a antrenat naţionala României pentru 13 meciuri. Antrenorul a reuşit 8 victorii, 2 egaluri, 3 înfrângeri.

Edi Iordănescu a fost ultima dată pe banca tehnică a echipei FCSB, de unde a plecat cu scandal după anumite neînţelegeri cu Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: edi iordănescufrfnaţională românieibölöni 

viewscnt
Articole similare