Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni, OUT de la Metz. El e antrenorul care vine să-i ia locul pe bancă antrenorului român

Boloni, OUT de la Metz. El e antrenorul care vine să-i ia locul pe bancă antrenorului romângalerie foto
Comentarii

FC Metz caută un înlocuitor pentru Ladislau Boloni, după retrogradarea în liga secundă franceză, în urma barajului cu AS Saint-Etienne, scrie presa din Hexagon.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Conform publicaţiei Le Republicain Lorrain, preşedintele lui FC Metz, Bernard Serin, vizează o revenire imediată în Ligue 1 şi, în acest scop, a făcut o prioritate din instalarea lui Habib Beye la conducerea tehnică a echipei sale, în locul lui Boloni.

Beye, fostul fundaş al echipei Olympique Marseille, este liber de contract după despărţirea de Red Star FC, cu care s-a clasat pe primul loc în liga a treia franceză, ajutând-o să acceadă în Ligue 2 pentru prima oară în şase ani.

FC Metz, care a promovat anul trecut în Ligue 1 sub comanda lui Boloni, a remizat pe teren propriu, 2-2, după prelungiri, în manşa secundă a barajului cu AS Saint-Etienne, după ce pierduse la limită prima manşă (1-2).

Astfel, Metz se întoarce în Ligue 2 după doar un sezon, în timp ce AS Saint-Etienne revine în elita fotbalului francez după doi ani de la retrogradare.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: bolonimetz 

viewscnt
Articole similare