adplus-dvertising
You are here:

Bomba aruncată de Dan Petrescu! Clubul din Liga 1 pentru care va juca Alex Chipciu. Nu e U Craiova: "Am vorbit cu el, mi-a spus"

Bomba aruncată de Dan Petrescu! Clubul din Liga 1 pentru care va juca Alex Chipciu. Nu e U Craiova: "Am vorbit cu el, mi-a spus"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a făcut un anunţ surprinzător în privinţa mijlocaşului Alexandru Chipciu, despre care Ioan Becali, impresarul său, a spus că se va transfera sigur la Universitatea Craiova.

Dan Petrescu îl contrazice pe Ioan Becali. Unde va juca Alex Chipciu în Liga 1

Noul oficial al lui Universitatea Craiova, Marian Copilu, şi-ar dori să facă primul transfer de marcă în Oltenia. În ultimele zile au apărut informaţii despre transferul iminent al lui Alexandru Chipciu, de la CFR Cluj, la Universitatea Craiova

Mutarea a fost confirmată şi de Giovanni Becali, care-l reprezintă pe fostul jucător de la FCSB, dar transferul nu va avea loc, cel puţin în această perioadă.

Dan Petrescu, cel care-şi doreşte un lot complet la echipa din Gruia, pentru a bifa încă un titlu în Liga 1, a vorbit direct cu Alexandru Chipciu, pe care l-a întrebat ce are de gând. 

Iar mijlocaşul i s-a destăinuit principalului. Dan Petrescu a aflat că Alex Chipciu nu are nicio ofertă şi nici nu plănuieşte să o părăsească pe CFR, mai ales că familia acestuia se simte bine la Cluj. 

"Eu am vorbit cu el, mi-a spus că n-a avut nicio ofertă de la nimeni şi nu l-a sunat nimeni. Nici de la Craiova, nici din altă parte. El are familia aici, are patru copii, în niciun caz nu s-a gândit să plece de la CFR. 

El s-a antrenat bine, n-a jucat toate meciurile, dar mereu când a intrat a dat gol sau ne-a ajutat. Dacă el se antrenează în continuare aşa, are şanse mari să fie titular sau să intre pe parcurs. Totul depinde de el, dar să plece... în niciun caz!", a spus Dan Petrescu. 

Totuşi, preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a oferit, pentru Telekom Sport, informaţii importante despre viitorul lui Alex Chipciu. 

Dan Petrescu a mai spus că Denis Alibec nu a mai vrut să vină la pregătiri: "Nu l-am dat afară, a fost decizia lui, el a vrut să plece, spre să-şi găsească echipă şi să joace fotbal", a declarat antrenorul campioanei României. 

FCSB - CFR Cluj are loc, duminică, de la ora 20.00, în etapa a XXII-a a Ligii I, prima din 2022.

viewscnt
Articole similare