Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! CFR Cluj a încercat să-i dea o lovitură lui Gigi Becali şi să ia unul dintre cei mai buni fotbalişti de la FCSB. Jucătorul a recunoscut

BOMBĂ! CFR Cluj a încercat să-i dea o lovitură lui Gigi Becali şi să ia unul dintre cei mai buni fotbalişti de la FCSB. Jucătorul a recunoscut

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) putea rămâne fără unul dintre cei mai buni fotbalişti din istoria recentă a FCSB. Geraldo Alves (39 de ani), fostul fundaş al echipei roş-albastre, a spus că a fost dorit de CFR Cluj înainte a semna cu formaţia condusă de Becali, însă în cele din urmă a ajuns să joace pentru FCSB.

CFR Cluj a încercat să-i dea o lovitură lui Gigi Becali şi să ia unul dintre cei mai buni fotbalişti de la FCSB!

În 2010, FCSB l-a transferat pe Geraldo Alves, ajuns acum la 39 de ani şi retras din activitate, din Portugalia. Însă, acesta putea ajunge la rivala lui Gigi Becali, CFR Cluj, care i-a făcut ofertă să semneze în Gruia înainte de alege să meargă la FCSB. Fostul fotbalist a povestit totul la Top Interviuri şi a spus că, în cele din urmă, a ajuns la FCSB datoriă insistenţelor lui Victor Piţurcă, antrenorul de atunci al echipei.

Victor Piţurcă l-a convins să semneze cu FCSB, în dauna CFR-ului!

CFR Cluj l-a dorit pe Geraldo încă de când acesta îmbrăca tricoul lui AEK Atena. "Când m-a sunat domnul Piţurcă am încercat să citesc despre România, ştiam backgroundul de la Steaua, care era echipa mai bună aici. Am auzit mai multe de CFR, pentru că mi-au făcut ofertă când am fost la AEK. Când am fost la AEK era posibilitate să vin la CFR", a declarat Geraldo Alves la emisiunea Top Interviuri cu Alexandru Săbău.

În cele din urmă, însă, în 2010, Geraldo Alves a semnat cu FCSB şi a jucat timp de doi ani la echipa patronată de Gigi Becali. În tricoul roş-albastru, Geraldo Alves a strâns 73 de meciuri, a înscris trei goluri şi a livrat trei assist-uri pentru colegii săi. La FCSB, Geraldo Alves a ridicat deasupra capului şi un trofeu. Cu portughezul în teren, FCSB a câştigat Cupa României în faţa lui Dinamo, după ce i-a învins pe "câini" cu 2-1 într-o finală disputată la Braşov.

Chiar dacă n-a ajuns la CFR Cluj, Geraldo Alves a mai jucat, totuşi, la echipe din România, după FCSB. Portughezul a luat Cupa României cu Petolul în 2013 şi a câştigat titlul de campion cu Astra, în 2016.

În ultimii ani, însă, FCSB şi-a mai pierdut din strălucire şi CFR Cluj a convins fotbalişti precum Alexandru Chipciu, Cătălin Golofca sau Cristian Manea să uite de trecutul roş-albastru şi să aleagă să semneze cu CFR Cluj. Mai mult, CFR Cluj i-a dat o lovitură lui Gigi Becali chiar în acest sezon şi l-a transferat pe Cristian Bălgrădean, portarul de bază al echipei lui Gigi Becali.

Afla mai multe despre: cfr cluj lovitura gigi becalicfr cluj transfer fcsbgigi becali fcsbtransfer cfr fcsbgeraldo alves cfr cluj 

viewscnt
Articole similare