Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ | Gigi Becali a primit o ofertă pentru un titular, dar a cerut 10 milioane de euro şi acum îl poate pierde gratis

BOMBĂ | Gigi Becali a primit o ofertă pentru un titular, dar a cerut 10 milioane de euro şi acum îl poate pierde gratis

Superliga

Comentarii

Situaţia lui Bogdan Planic este în continuare complicată. Sârbul mai are contract până în 2021 şi refuză să-şi prelungească înţelegerea. În acelaşi timp, sârbii notează că FCSB a primit în trecut o ofertă pentru Planic, însă Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro în schimbul său.

Bogdan Planic a fost transferat în 2017 de FCSB, de la Vojvodina şi fundaşul sârb a intrat rapid pe lista celor mai importanţi jucători. Jucătorul de 27 de ani s-a adaptat rapid şi s-a impus în primul ”11”. În ciuda câtorva erori făcute în apărare, Planic rămâne unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB.

Dar Gigi Becali l-ar putea pierde gratis. Planic mai are contract până în vara lui 2021 şi până acum a refuzat constant prelungirea înţelegerii. Asta înseamnă că peste un an poate semna cu orice echipă îşi doreşte.

Interesant este că FCSB l-ar putea pierde gratis, deşi în urmă cu ceva timp a avut ofertă pentru el. Site-ul mozzartsport.com reaminteşte că Gigi Becali a primit o propunere de transfer pentru Bogdan Planic, dar a cerut nu mai puţin de 10 milioane de euro şi echipa care-l dorea şi-a retras oferta.

Afla mai multe despre: bogdan planic 

viewscnt
Articole similare