Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Gigi Becali i-a găsit echipă "magicianului" de la FCSB. Transferul în Serie A, anunţat cu mare fast: "E exact ce caută"

BOMBĂ! Gigi Becali i-a găsit echipă "magicianului" de la FCSB. Transferul în Serie A, anunţat cu mare fast: "E exact ce caută"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali tot speră că va da lovitura decisivă pe piaţa transferurilor. După ce a reuşit să-i vândă pe sume importante pe Nicolae Stanciu, Florin Gardoş sau Vlad Chiricheş, din actualul lot al FCSB îşi pune mari speranţe în Florin Coman şi Dennis Man. Ultimul a ratat transferul la Norwich, dar presa din străinătate a anunţat o nouă echipă intrată în cursa pentru fotbalistul de 21 de ani.

FCSB a reuşit să vândă cel mai bine din fotbalul românesc, în ultimul deceniu, iar ambiţia lui Gigi Becali e de a depăşi suma de 10 milioane de euro încasată în schimbul lui Nicolae Stanciu. Pentru a reuşi acest lucru, cere sume astronomice, care deja au îndepărtat un club de la masa negocierilor. Norwich l-a dorit pe Dennis Man, dar englezii retrogradaţi în Championship s-au retras, după ce finanţatorul FCSB a cerut 15 milioane de euro.

O nouă variantă de transfer pentru Dennis Man. Fotbalistul FCSB, dorit în Serie A

Presa din străinătate anunţă un interes continuu pentru Dennis Man din partea câtorva cluburi importante din Serie A, aspect recunoscut şi de Gigi Becali, în urmă cu câteva luni. 

Deşi omul de afaceri nu a dezvăluit numele echipei care s-a înscris în cursa pentru fotbalistul cotat la 5 milioane de euro, conform Transfermarkt.de, presa din străinătate a găsit echipele, care sunt dispuse să liciteze pentru Dennis Man. 

Conform Transfernexus.com, Sassuolo îl doreşte pe Dennis Man, iar jurnaliştii au explicat, pe larg, intenţia clubului antrenat de fostul jucător al lui CFR Cluj, Roberto De Zerbi. 

"Sassuolo e interesată de atacantul lateral al Stelei Bucureşti (n.r. - FCSB), Dennis Man, după ce negocirile cu Norwich au picat, indică sursele Transfer Nexus. Norwich a oferit 5.5 milioane de euro, dar suma a fost departe de pretenţiile FCSB.

Totuşi, Dennis Man ar putea ajunge în Italia, informează sursele noastre, care susţin că interesul clubului e mare. Sassuolo vrea să acopere o eventuală plecare a lui Jeremie Bogda (n.r. - despre care se vorbeşte că ar putea pleca la Napoli) şi să-i aducă lui De Zerbi jucătorii doriţi. Dennis Man este exact tipul de jucător căutat de Sassuolo, dacă preţul este cel corect", mai notează sursa citată.

Dacă va ajunge la Sassuolo, Dennis Man va deveni coechipier cu Vlad Chiricheş. Sassuolo se află pe locul opt în Serie A, cu 48 de puncte, la mare distanţă de locurile europene. 

Dennis Man, dorit de mai multe cluburi. Ce planuri are Gigi Becali

Pe lângă Sassuolo, sursa citată anunţă că şi Atalanta şi Sampdoria îl doresc pe fotbalistul de la FCSB. În această perioadă, Gigi Becali a ratat mai multe oportunităţi pentru a-l transfera pe jucătorul venit de la UTA Arad, din cauza formei slabe avute în ultima perioadă. Au apărut informaţii, conform cărora şi AS Monaco îl doreşte pe fotbalistul din atacul FCSB. 

"Eu, normal, cer ceva ce el nu este la ora asta. Cred în viitorul lui, cer o sumă pe care o valora el. Ei mi-au zis dacă sunt conştient că nu face mai mult de şapte milioane de euro? Eu le-am zis că da, dar că ştiu cât va valora peste doi ani, 50-60 de milioane de euro. Ei au spus că e posibil şi asta. Are 21 de ani, de ce să nu speculez asta? Ce, sunt prost? Mi-a dat Domnul mintea asta, să speculez. Văd că are şi multe oferte", declara Gigi Becali despre Dennis Man. 

Dennis Man este cotat la 5 milioane de euro şi a venit la FCSB, de la UTA Arad, în 2016. Criticat, dar şi adulat de Gigi Becali, Dennis Man a jucat în 126 de meciuri pentru FCSB, a marcat 32 de goluri şi a oferit 22 de pase decisive. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbtransferuri fcsbgigi becali transferuridennis man transfergigi becali dennis mandennis man sassuolosassuologigi becali transferurifcsb 

viewscnt
Articole similare