Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ în fotbalul românesc! S-a "rupt" prietenia dintre Balaj şi Istvan Kovacs: "El ştie foarte bine" EXCLUSIV

BOMBĂ în fotbalul românesc! S-a "rupt" prietenia dintre Balaj şi Istvan Kovacs: "El ştie foarte bine" EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Arbitrul Istvan Kovacs a avut un an 2021 de vis. Centralul a fost delegat la primul lui meci la un campionat european şi a bifat derby-urile din Liga 1. A trecut de 300 de meciuri arbitrate în primul eşalon şi îi urmează în top pe Alexandru Tudor, Cristi Balaj şi Sebastian Colţescu.

BOMBĂ în fotbalul românesc! S-a "rupt" prietenia dintre Balaj şi Istvan Kovacs: "S-a schimbat TOTUL de când e la CFR" EXCLUSIV 

În sezonul 2021-2022, Istvan Kovacs a arbitrat în 22 de meciuri, dintre care trei în grupele Ligii Campionilor şi 14 în Liga 1.

Progresul său în fotbalul românesc a fost rapid. În iulie 2007, la solicitarea lui Ionuţ Lupescu, care era director general al FRF, Kovacs, deşi era extrem de tânăr, nici nu împlinise 23 de ani, a fost delegat la Supercupa dintre Rapid şi Dinamo, câştigată de giuleşteni la penalty-uri.

A debutat ulterior în Liga I pe 11 august 2007, la duelul dintre Poli Timişoara şi Pandurii.

La doar câteva zile înainte de a acorda un interviu pentru Telekom Sport, Istvan Kovacs a fost la centrul duelului dintre Barcelona şi Napoli, din Europa League.

Kovacs are o relaţia extrem de bună cu Cristi Balaj, având în comun pasiunea această pentru arbitraj. Arbitrul, însă a recunoscut că după ce Balaj a preluat-o pe CFR, relaţiile dintre ei doi s-au "răcit" pentru a evita viitoare discuţii. 

"Cristi Balaj a fost un arbitru foarte valoros al României. A ieşit în evidenţă prin corectitudinea lui faţă de toţi cei care erau în jurul lui. Aici vorbesc de conducători de arbitrii, de toată lumea. Nu îşi permite nici el şi nu îmi permit nici eu să îmi stric cariera mea pentru o prietenie.

El ştie foarte bine că am rămas în relaţii cum am fost înainte, dar în acest moment ocupă o funcţie, care funcţia lui nu îmi permite să avem contact direct", a declarat Kovacs pentru telekomsport.ro. 

Interviul integral cu Istvan Kovacs poate fi urmărit pe canalul de YouTube Telekom Sport România, miercuri, de la ora 20:30.

Afla mai multe despre: cristi balajistvan kovacscfr clujarbitraj romania 

viewscnt
Articole similare