Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombă în Superligă! Dan Petrescu revine şi va sta bancă chiar din etapa următoare

Bombă în Superligă! Dan Petrescu revine şi va sta bancă chiar din etapa următoare

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (56 de ani) s-a despărţit de Jeonbuk.

Dan Petrescu revine în Superligă

Neluţu Varga, extrem de afectat de parcursul slab înregistrat de echipa sa în ultima vreme, a luat o decizie radicală la nivelul conducerii administrative şi l-a dat afară pe Cristi Balaj, omul ce a ocupat timp de aproape trei ani postul de preşedinte al clubului.

De asemenea, Varga a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Dan Petrescu. Din informaţiile Gazetei Sporturilor, patronul Ioan Varga s-a înţeles în toate privinţele cu Dan Petrescu şi-l aşteaptă să revină din Coreea de Sud pentru a-i încredinţa echipa. Antrenorul ar avea un debut de foc împotriva echipei FCSB.

Dan Petrescu a fost demis de Jeonbuk Hyundai din cauza rezultatelor înregistrate în debutul noului sezon din Coreea de Sud.

  • Dan Petrescu a avut trei mandate pe banca CFR-ului: iunie 2017 – iunie 2018, martie 2019 – noiembrie 2020 şi august 2021 – iunie 2023. Antrenorul i-a condus pe ardeleni de patru ori către titlul de campioană a României.

În total, Petrescu a condus-o pe Jeonbuk în 38 de meciuri, cu o medie de 1,47 puncte per meci. 

Mandatul lui Dan Petrescu, analizat în Coreea de Sud

Publicaţia K-League United, care urmăreşte campionatul din Coreea de Sud, a analizat „la sânge” mandatul lui Dan Petrescu. „Fostul fundaş al lui Chelsea a fost chemat ca să schimbe soarta lui Jeonbuk şi a semnat chiar înaintea ferestrei de transferuri din vară.

Clubul s-a mişcat agresiv pe piaţa de transferuri, ca să-şi susţină pe deplin noul antrenor. Au semnat atât Thomas Petrasek, cât şi Nana Boateng, în tentativa de a consolida apărarea nesigură a echipei. Lui Petrescu i s-a permis să-şi aducă propriul staff, pentru a-i oferi şanse mai bune în noua provocare”, scrie jurnalistul Matthew Binns. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujnelu varga 

viewscnt
Articole similare