Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBA începutului de an! Gigi Becali dă lovitura şi aduce un titular de la campioana CFR Cluj. Cât plăteşte pentru el

BOMBA începutului de an! Gigi Becali dă lovitura şi aduce un titular de la campioana CFR Cluj. Cât plăteşte pentru el

FCSB

Comentarii

Gigi Becali vrea să-l transfere de la CFR Cluj pe Vinicius. Conform Fanatik, patronul FCSB-ului ar trebui să plătească 200 de mii de euro pentru fundaşul campioanei

Transfer la FCSB! Gigi Becali îl vrea pe Vinicius de la campioana CFR Cluj

„Îmi plac fundaşii mei, dar eu vreau ceva mai puternic. Eu vreau un Szukala, un Varela, puternici… Mie nu îmi trebuie jucători din străinătate. Vreau să îl iau pe Vinicius, dar să vedem dacă pot să îl iau. CFR are 4-5 fundaşi centrali şi e posibil să îl iau. Dacă pot, eu îl iau!” a mărturisit recent Gigi Becali.

Patronul FCSB-ului trebuie să scoată din vistieria clubului 200 de mii de euro pentru Vinicius susţine sursa citată. Vinicius a dispărut din planurile lui Dan Petrescu, deşi la sosirea tehnicianului în Gruia, era titular indiscutabil.

Cotat la 550.000 de euro, Vinicius a împlinit deja 35 de ani şi este un jucător cu mare experienţă în Liga 1. La un moment dat era considerat cel mai bun fundaş din România de majoritatea specialiştilor. În cazul în care finanţatorul FCSB-ului se va decide să plătească mutarea, clujenii ştiu şi care va fi pasul următor pe care îl au de făcut: vor face imediat ofertă pentru George Miron, de la FC Botoşani, mai scrie sursa citată.

Afla mai multe despre: gigi becalivinicius 

viewscnt
Articole similare