Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ la Real Madrid! Căpitanul părăseşte corabia! Sergio Ramos vrea să plece de pe "Bernabeu"

BOMBĂ la Real Madrid! Căpitanul părăseşte corabia! Sergio Ramos vrea să plece de pe "Bernabeu"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid se poate cutremura din temelii în această vară, pentru al doilea an la rând. Dacă în urmă cu un an, Cristiano Ronaldo a plecat la Juventus, anul acesta un alt jucător exponenţial pentru istoria recentă a clubului Merengue ar putea să părăsească "Santiago Bernabeu".

Sergio Ramos, 33 de ani, consideră serios să plece de la Real Madrid, din cauza sezonului slab pe care l-a avut echipa, notează cotidianul spaniol AS, care citează emisiunea TV El Chiringuito.

Pentru prima oară în patru ani, Real nu a câştigat niciun trofeu, în campionat terminând pe locul trei, în Copa del Rey fiind eliminaţi în semifinale de marea rivală, Barcelona, iar UEFA Champions League au părăsit-o într-un mod umilitor, după 1-4 pe teren propriu cu Ajax Amsterdam. Cu toate acestea, nemulţumirile lui Ramos nu ar fi doar legate de performanţa de pe teren a echipei. 

Aceeaşi sursă susţine că Ramos ar fi avut un conflict cu preşedintele clubului, Florentino Perez, după eliminarea suferită împotriva celor de la Ajax. 

Venit în 2005 de la Sevilla, Ramos a jucat 606 de meciuri în tricoul blanco, marcând 84 de goluri. 

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madrid 

viewscnt
Articole similare