Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Michael Schumacher, fotografiat în locuinţa în care se recuperează. Imaginile au fost vândute pentru un milion de lire: ”Trebuie să ne imaginăm o persoană foarte diferită”

BOMBĂ! Michael Schumacher, fotografiat în locuinţa în care se recuperează. Imaginile au fost vândute pentru un milion de lire: ”Trebuie să ne imaginăm o persoană foarte diferită”

Auto

Comentarii

Mai multe fotografii făcute cu Michael Schumacher, în casa în care se recuperează, au fost sustrase şi vândute cu un milion de lire sterline. Soţia legendarului pilot a depus plângere la poliţie.

La şase ani distanţă de la cumplitul accident pe care Schumacher l-a suferit la schi, informaţiile despre stare în care se află sunt extrem de puţine. Familia a ţinut cu orice preţ să ţină publicul departe de fostul mare pilot de Formula 1 şi în presă au ajuns doar frânturi de informaţie. Câteva detalii a dat Jean Todt, care a lăsat de înţeles că Michael Schumacher este conştient.

Între timp, se pare că o persoană a reuşit să-l fotografieze pe Michael Schumacher în locuinţa în care se recuperează, în Geneva, Elveţia. Publicaţia Daily Mirror scrie astăzi că imaginile au fost sustrase şi vândute ulterior cu un milion de lire sterline. Însă imaginile n-au apărut încă pe net. Corinna, soţia lui Michael Schumacher, a depus o plângere la poliţie, dar lipsesc informaţiile şi despre această anchetă.

Până atunci, Nicola Acciari - neurochirurg - a oferit alte câteva detalii despre starea lui Michael Schumacher: ”Trebuie să ne imaginăm o persoană foarte diferită faţă de cea pe care o ştim de pe pistă. Structura organică, musculară şi scheletică sunt foarte alterate şi deteriorate, toate ca urmare a traumelor cerebrale pe care le-a suferit”, a declarat Nicola Acciari.

Film documentar despre Michael Schumacher

Au trecut şase ani de la cumplitul accident suferit de Michael Schumacher la schi. Fostul mare campion din Formula 1 a intrat atunci în comă indusă şi familia a păstrat în toţi aceşti ani secretul despre starea în care se află. Veste bună pentru fani este că va fi lansat un documentar despre viaţa fostului mare pilot, semnat de regizorii Michael Wech şi Hanns-Bruno Kammertoens.

Ecclestone a fost prezent la lansarea trailer-ului acestui documentar şi a fost întrebat despre starea în care se află Michael Schumacher. Răspunsul a fost dătător de speranţă: ”El nu este cu noi în acest moment. Dar când va fi mai bune, va răspunde la toate întrebările”, a declarat fostul patron al Formulei 1, citat de Marca.

Cât despre documentar, acesta va cuprinde imagini, declaraţii şi informaţii mai puţin ştiute. Regizorii au avut parte de cooperare totală din partea familiei lui Schumacher, astfel că este de aşteptat să cuprindă foarte multe informaţii despre toată această perioadă în care nu s-a ştiut nimic despre starea fostului campion.

Afla mai multe despre: michael schumacher 

viewscnt
Articole similare