Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombă pe final de mercato! Străinul care impresionează în Liga 1, între FCSB şi U Craiova. Gigi Becali, transfer pentru a rezolva o problemă majoră

Bombă pe final de mercato! Străinul care impresionează în Liga 1, între FCSB şi U Craiova. Gigi Becali, transfer pentru a rezolva o problemă majoră

FCSB

Comentarii

Se aprinde rivalitatea dintre FCSB şi U Craiova pe piaţa transferurilor. Pe finalul perioadei de mercato, cele două se pregătesc pentru ultimele asalturi. Ţinta ambelor echipe este fundaşul lui Sepsi, Rachid Bouhenna (29 de ani), unul dintre cei mai buni străini din Liga 1. E de aşteptat ca Gigi Becali şi Mihai Rotaru să pregătească ofertele pentru algerian.

De-a lungul ultimilor ani, U Craiova a suferit mai multe înfrângeri în faţa FCSB-ului. Gigi Becali a reuşit să ia mai mulţi fotbalişti din curtea oltenilor, care acum au devenit titulari la FCSB. În această perioadă, Mihai Rotaru încearcă să întărească defensiva Craiovei, în plină luptă pentru titlul Ligii 1, dar acelaşi lucru încearcă să-l facă şi Gigi Becali, mai ales că FCSB suferă, cel puţin numeric, în zona centrală a apărării. 

FCSB şi U Craiova luptă pentru acelaşi fotbalist pe finalul perioadei de transferuri

Echipele din Liga 1 mai au la dispoziţie doar câteva zile pentru a face transferuri pe bani, iar cele mai importante echipe din România vor să cheltuiască pentru a-şi întări lotul. Mihai Rotaru a recunoscut că e mulţumit de lotul pe care-l are la dispoziţie la U Craiova, în timp ce Gigi Becali a reuşit să-l transfere doar pe atacantul pe care-l voia, Ante Vukusic. Totuşi, finanţatorul FCSB anunţase că-şi mai doreşte şi un fundaş central. 

Ambele echipe sunt pregătite acum pentru o ultimă lovitură. FCSB şi Universitatea Craiova ar putea profita de situaţia lui Rachid Bouhenna la Sepsi, acolo unde fundaşul central e căpitan. 

Publicaţia din Algeria, Dzfoot.com, din ţara natală a lui Rachid Bouhenna, scrie că fundaşul ar putea începe o nouă aventură în Liga 1. Sursa citată a anunţat că apărătorul venit la Sepsi în 2019, de la Dundee United, este dorit de FCSB şi U Craiova, care pregătesc oferta prin care să-i convingă pe oficialii clubului din Sfântu Gheorghe. 

Apărătorul dorit de Gigi Becali şi Mihai Rotaru a intrat în ultimele şase luni de contract, iar pentru Sepsi e ultima şansă pentru a-l vinde în schimbul unei sume de bani, dacă nu va ajunge la o înţelegere privind prelungirea. 

  • Rachid Bouhenna are 53 de meciuri la Sepsi şi a devenit om de bază încă de la transferul din Scoţia. 

Gigi Becali şi Mihai Rotaru vor să-şi întărească lotul. FCSB poate rezolva o problemă majoră

FCSB l-a ratat pe Denis Haruţ, în urmă cu câteva săptămâni, după ce fotbalistul a refuzat cele două contracte pe care i le-a propus Gigi Becali. Finanţatorul îşi doreşte, în continuare, un fundaş central, mai ales că acum Toni Petrea are doar două variante: Iulian Cristea şi George Miron.

De cealaltă parte, U Craiova se bazează pe Mihai Bălaşa, Paul Papp şi veteranul Marius Constantin, în condiţiile în care Stephane Acka a devenit nemulţumit de statutul său la Universitatea Craiova şi îşi doreşte să plece. 

În iarnă, Gigi Becali l-a adus la FCSB pe Risto Radunovic, în timp ce Mihai Rotaru nu a transferat la U Craiova, dar caută un nou antrenor. 

Afla mai multe despre: fcsbu craiovamihai rotarugigi becalitransfer fcsbtransfer u craiovauniversitatea craiovarachid bouhennasepsi 

viewscnt
Articole similare